Любо Нейков не е на себе си! Наложи му се да понесе ужасен удар и срам за цял живот

Любо Нейков не е на себе си! Наложи му се да понесе ужасен удар и срам за цял живот

Изключително елементарното „Дъ Шоуто“ на Любо Нейков и Тончо Токмакчиев бе свалено скоропостижно от програмата на bTV.

От медията официално оповестиха, че от понеделник късните новини ще се излъчват от 22 часа от понеделник до петък през летния сезон.

По същото време –от 22 часа в момента върви бездарното предаване, срещу което зрителите скочиха веднага след първия епизод. Поглед на програмата схема на телевизията показва, че от понеделник-23 май, в 22 часа ще бъдат късните новини, после шоуто на Николаос, което също плаче за махане и после сериал-в случая-„Островът на Пиетро“, пише "Хотнюз". 

„Изместването на късната емисия на bTV Новините в по-ранен час през летния сезон, когато телевизия традиционно гледат повече хора, е логична стъпка в постигане на целта ни да бъдем по-близо до зрителите. През последните месеци новинарското съдържание придоби още по-голяма важност за българите в контекста на актуалните събития и процеси в страната и чужбина“, каза Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group.

Водещи на късната емисия са Мария Ванкова и Полина Гергушева. През 2021 г. Мария започна да води bTV новините от 23ч., а от януари 2022 г. тя редува вечерните ефири с Полина./show.blitz.bg

Коментирай

kon

kon 20.05.2022 19:11

Абсолютна пародия!!!!! Този глиган да се захване с нещо по смислено!!!

Am batio va

Am batio va 21.05.2022 0:23

Та,че хортувам си аз…от тая боза,от това няма нищо и от оно палячо Хр.Гърбов и останалата там пасмин не знам да ли разумен чиляк някога е сътворявал такава гняс.

пророк

пророк 21.05.2022 0:37

лаком гъз, глава затрива

Nichakarov@abv.bg

[email protected] 21.05.2022 8:50

Пълен ташак като цялата Божков ТВ

Да бе да

Да бе да 21.05.2022 9:36

Не ташак а два ташака и дрънкат един в друг като клепалото на селската черква....????