Мрежата гръмна: Истина е вестта за Любо Нейков... грозна гавра! СНИМКА

Мрежата гръмна: Истина е вестта за Любо Нейков... грозна гавра! СНИМКА

"Преди малко бях потресен от постъпката на човек, който харесвам и гледам продукцията му с интерес, кефи и дори доза възхищение. Става въпрос за Йонислав Йотов – Тото, който си направи шега с Любо Нейков. За мен дебела и безвкусна." Така започва поста си възмутен фейсбук потребител.

Продължението се оказа още по-любопитно.

"Затова, че харесвам това, което прави едната половинка от "СкандаУ" оставам и частица вероятност вината да е в мен и да не разбирам от модерния хумор. За какво говоря?", пише Станимир Иванов. И поста му не спира дотук!

Любо Нейков не е на себе си! Наложи му се да понесе ужасен удар и срам за цял живот

"Тото качи снимката, която съм приложил, а към кадъра е добавил и следното: "Честито на Любо Нейков за Оскара. Време беше още на мумията, но…сега е момента." За мен е малко излишно, подканвам го да покани Любов в подкасти си, да му се извини и да си поговорят“, пише този потребител.

Скрийншот на въпросната ситуация, в който Йонислав Йотов – Тото демонстрира специфичния си хумор. Коментарите под публикацията са най-разнородни и са в двете посоки. "Мисля че шегата заприличва на шегата на Крис Рок която не се получи но получи песница от бачо Смит за цялостно творчество", пише Сашо Христов. А Йордан Иванов добавя: "Ако съм на негово място и ме поканиш в подкаста, няма да ти стъпя в мазата."

Любо Нейков изпадна в депресия, обиждат го заради... СНИМКИ

"Страхотен Брендън. Изненада ме с тази роля. Макар да бях за Остин Бътлър, радвам се много и за Фрейзър. А като спомена Любо Нейков хахаха.", пък е на мнение Магдалена Вълчева. Коментарите продължават с: "Фънки на младини", *моментът" и т.н.

На последния коментар обаче, се включи и самият Йонислав Йотов - Тото, който отбеляза с ръкопляскане и след това поправи оригиналната си публикация./show.blitz.bg

Коментирай

Сиган

Сиган 18.03.2023 12:10

Този ТОТО е тъп мангал Първо да се види и чуе каква трагедия е

roslana59

roslana59 18.03.2023 13:43

Нейков е доказан талант.ТОТО е никой.

боримеч

боримеч 18.03.2023 15:40

тото гомното е едно лигаво мекотело тоие една медуза която е на светлинни години от любо неиков демек голям кретен

Мими

Мими 18.03.2023 17:03

На дебилите под мен, един съвет: имайте чувство за хумор, пък било то и с черен нюанс...

Един от селото

Един от селото 18.03.2023 17:47

Сега да отиде да пръдне на бати си Любо на мазната патка.

Shrek

Shrek 19.03.2023 0:21

Що бе, добре се е получило. А и вярвам, че Любо Нейков като комедиен артист не се е вързал, а като човек на хумора е видял шегата!

някой

някой 19.03.2023 0:36

Когато започнат да забравят за тях, някои хора използуват по- известните, като ракета носител, за да полетят към светлините на прожекторите! Кой беше ТОТО?

Тодор Тодоров

Тодор Тодоров 19.03.2023 1:02

Любо е голям!А този ГРОЗНИК Тото е явно плод на пиянска чекия!