Годеникът на Лорина се срина! Ето какво написа след тежкия край

Годеникът на Лорина се срина! Ето какво написа след тежкия край

Починалата актриса Лорина Камбурова е готвила сватба с дългогодишния си приятел. Двамата се сгодиха в края на 2019 г., но покрай пандемията отложили плановете за сватбено тържество. 

Половинката на Лорина - Георги Елисеев, е съкрушен след трагедията и едва намери сили да се сбогува с любовта на живота си. 

„Почивай в мир, слънчице!“ С тези думи в социалните мрежи любимият на отишлата си без време Лорина Камбурова, се прости с нея.

„Продължавай да блестиш така, както само ти можеш“, пише под тяхна обща снимка.

Лорина се заразила повторно с К-19! Два месеца била в болница и...

Младият мъж и актрисата се събират през 2016 г. Става въпрос за голяма любов. Така споделя тя пред приятели. Той е от Варна, но дълги години живее в Ню Йорк, където работи като финансист. Истинската му страст обаче е диджейството. Често пътува до България.

Колеги на Лорина Камбурова потънаха в скръб! Разплакаха се и споделиха, че...

Още през 2018 г. Лорина споделя в интервюта, че е много щастлива и това е най-важно за тях двамата, а плановете за сватба и деца остават като вариант за развитие на любовта им…

Звездата от „Скъпи наследници“ почина след престой в болница, заради усложнения от ковид – двустранна пневмония. Тя работи през последните месеци в Русия./show.blitz.bg