Колеги на Лорина Камбурова потънаха в скръб! Разплакаха се и споделиха, че...

Колеги на Лорина Камбурова потънаха в скръб! Разплакаха се и споделиха, че...

Внезапната смърт на актрисата Лорина Камбурова накара нейните колеги да потънат в скръб и да се надяват тази печална новина да се окаже лоша шега на някой злонамерен човек. Уви, съдбата има други планове за 30-годишната ни звезда, която проби в руското кино, а специалисти в областта предвиждаха бляскава кариера. 

Родният елит потъна в скръб. Оказа се, че Лорина е имала много приятели и всеки я помни като усмихнато и лъчезарно момиче, минало през много трудности в живота си. Опечалените колеги са много и всеки от тях споделя какво е означавала за тях Лорина. 

Талантливата ни колежка си е отишла днес...Учехме заедно, тя беше в съседния клас. Упорита, енергична, борбена... Преди две седмици си говорихме с колеги за нея как е започнала да се развива прекрасно в Русия. Руски език, без акцент, главни роли, проекти... Мир на душата ѝ! Не знам защо се случва всичко това...", пише в социалните мрежи звездата от "Откраднат живот" Неда Спасова. 

"Не мога и не желая да повярвам...Иска ми се това да е сценарий от новите епизоди на "Връзки" и ти, моята непокорна, дръзка и изобретателна дъщеря, да си скроила номер на семейството. За съжаление този сценарий не го пишат сценаристите...Мило мое дете, не мога да се сбогувам с теб, защото ти ще бъдеш винаги в сърцата ни и ще ни караш да се усмихваме и да се обичаме още повече! Ще ни липсваш! Лети, красавице! Обичам те, Лори! Най-искрени съболезнования на семейството ѝ', споделя пък актрисата Лилия Маравиля. 

"Потресена съм. Защо, точно хората, които са най-борбени и най-талантливи??? Не разбирам", гласи краткият коментар на Яна Маринова. 

"Светъл път на душата ти ,Лори! Каквото и да пиша ще е малко! Лети, Скорпи", споделя актрисата Ивана Папазова. Към опечалените се присъединиха София Бобчева, Димитър Бененкин и т.н. /show.blitz.bg

Коментирай

Ава

Ава 28.05.2021 13:38

Много красиво и нежно момиче! Много, много жалко! Господ има други планове за нея! Лек път към ангелите, девойче!

Геле

Геле 28.05.2021 20:12

Уникално момиче! Млада, красива, талантлива. Не мога да повярвам.... Толкова много я харесвах! Преди седмица рових в нета да видя как се развива. Била в Москва. На снимки. Толкова се развълнувах, че се развива, доказва, че е желана актриса. И сега това!Не искам да повярвам!!!

Ники

Ники 29.05.2021 10:47

Надявам се скоро да се видим Не знам защо ме държи жив още оня отгоре, но ако се забави още, ще взема нещата в свой ръце колкото и голям грях да е..

Биби

Биби 29.05.2021 15:26

Да голям грях е Ники! Не знам сериозно ли ги пишеш тези неща. Не знам нищо, но се изплаших, като го прочетох. Всеки има съдба. Остави си твоята, тя е решила за теб. Какво ти е отредила ще видиш за в бъдеще. . Не мисли повече такива работи!