Лорина Камбурова се сгоди, ето кой е късметлията... СНИМКИ

Лорина Камбурова се сгоди, ето кой е късметлията... СНИМКИ

Една от най-сексапилните актриси Лорина Камбурова вече мисли за олтара и най-незабравимия ден от живота си, след като получи много специален подарък.

Брюнетката показа много издайнически пръстен с голям светлосин камък на безимения си пръст и ясно показа, че съвсем скоро ще премине в отбора на омъжените дами.

Актрисата Лорина Камбурова: Животът бързо те учи, че не всички хора са добри!

Както е известно звездата от "Скъпи наследници" има дългогодишна връзка, а приятелят й е диджей, с когото се запознава още в родната си Варна, когато и двамата са деца. Името му е Георги Елисеев, но е по-известен с професионалния си псевдоним Джордж Куест.

Актрисата Лорина Камбурова прави фурор с музикален албум

Елисеев е магистър по международен бизнес и постоянното му местожителство е в Ню Йорк, а с Лорина, която също има своя музикална група, с която се изявява по клубовете в страната, са заедно вече повече от 10 години. 

И ако досега връзката на Лорина и Георги е била повече от разстояние заради професионалните им ангажименти, то съвсем скоро се очаква двамата да свият семейно гнездо и да бъдат неотлъчно един до друг най-вероятно на американска земя, пише "Уикенд".

Преди дни красивата актриса отпразнува и своя 28-и рожден ден и като нищо точно това да е бил и повод за романтичното предложение от страна на приятеля й.

Лорина никога не е крила амбициите си за професионален пробив зад граница. Вече има няколко роли във филми, които се излъчват зад Океана, а наскоро е снимала и в руски сериал. Близки до актрисата издават, че всеки път, когато гостува на гаджето си в Щатите, тя използва случая да ходи на кастинги./show.blitz.bg

Коментирай