Гери-Никол натика главата на фен под полата си ВИДЕО

Гери-Никол натика главата на фен под полата си ВИДЕО

Ако си мислите, че сте виждали всичко от Гери-Никол, значи се лъжете сериозно, защото провокативната изпълнителка е способна на всичко, когато е на сцената и за пореден път доказа, че няма никакви задръжки.

Наскоро изпълнителката на "Телефона" бе подложена на унищожителни критики от потребители в социалните мрежи, които не могат да повярват на очите си на това, което тя прави по време на свое участие. Това, което прави провокативната блондинка хвърли всички в потрес, най-вече нагорещилия се фен, който успя да зърне какво се крие под полата й.

Бившият на Гери-Никол я смени с гореща азиатка СНИМКА

В TikTok се появи ново видео от участие на Гери-Никол, на което се вижда как певицата се закача с един от гостите на заведението. "Тъжна гледка", "Няма такова падение", Боже, дай ми син", "Под дъното", "Тотална трагедия", са само малка част от коментарите, с които последователите на Гери в мрежата буквално я заливат след палавата сцена.

Видеото пък, както се очакваше при подобни прояви, за нула време навърхя хиляди гледания. И как иначе, след това, което си позволи да прави пред всички Гери-Никол! 

Гери-Никол шокира баща си, призна, че няма да... СНИМКИ 18+

Изпълнителката не за първи път се държи така по време на свои участия. Малко преди кадъра с фена под полата, се появи и друго видео с нейно активно участие, от което се вижда как тя танцува повече от предизвикателно на сцената, което също не предизвика много доволни коментари от страна на феновете й в TikTok./show.blitz.bg