Гери-Никол шокира баща си, призна, че няма да... СНИМКИ 18+

Гери-Никол шокира баща си, призна, че няма да... СНИМКИ 18+

"Готина и луда!", така Гери-Никол определя себе си, а следващите й откровения предизвикаха много реакции в социалните мрежи, където феновете й са свикнали на дръзки провокации.

"По-осъзната съм, знам какво искам от живота и просто го постигам", заяви изпълнителката през уикенда по bTV.  Наскоро тя се върна от Доминикана и очевидно слънцето и екзотиката са я провокирали да си отпусне душата.

Гери-Никол си показа пеперудката СНИМКА 18+

Скандалната блондинка, която учи индустриален бизнес и предприемачество, смята, че освен артист, трябва да бъде и бизнес дама, за да се справя по-добре с ангажиментите си. Майка й води счетоводството, но тя е на мнение, че "трябва да е в час с всеки фрагмент от нещата". Майка й отговаря и за стайлинга й, а Гери признава, че без родителите си не би била "този артист, човек и душичка"

По повод системните съблазнителни кадри, които публикува, певицата отсече. "Закрила съм зърнената култура и останалите неща. Но един артист трябва да провокира. Все пак не сме си сложили расото, не сме деви марии. Има сценичен образ и истински, в който трябва да бъдем деца и душинки."

Иначе в живота, ако вярваме на думите й, тя е "чисто и невинно създание, дете, което близките й хора познават". Това е и истинският й образ, другото било сценично присъствие. 

Любопитна подробност е забележка, която Гери-Никол сподели, че наскоро е получила от татко си - а именно, че се лигави в сторитата си в Инстаграм. Отговорът й определено е шокирал баща й, защото тя е на мнение, че не бива да се променя заради хорското мнение./show.blitz.bg