Бившият на Гери-Никол я смени с гореща азиатка СНИМКИ

Бившият на Гери-Никол я смени с гореща азиатка СНИМКИ

Бившият партньор на поп дивата Гери-Никол – ММА звездата Дани Илиев май вече окончателно я е забравил, защото в обятията му вече е знойна азиатка, с която той вече се хвали и в социалните мрежи.

Наскоро мускулестият мачо, който се подготвя от месец за следващи спортни срещи в екзотичен Тайланд, показа нагледно какво точно прави с красивата си приятелка, поне когато са пред обектива. Какво се случва зад него, оставяме на вас да предположите. А дотогава сме сигурни, че той ще даде едно рамо с още горещи фотоси.

Гери-Никол шокира баща си, призна, че няма да... СНИМКИ 18+

На кадрите двамата се целуват, прегръщат, държат за ръце и се смеят, и по всичко изглежда, че поне засега са много щастливи един с друг. Близки до спортиста пък издават, че той се чувства точно толкова щастлив с новата си любов, колкото и изглежда, и връзката му сега, за разлика от предишната, изглежда все по-сериозна.

Теди Кацарова засенчи Гери-Никол с тази яка дупара СНИМКИ 18+

"Вече си личи, че е влюбен наистина. Преди бяха само някакви пози и сеир", гласи един от многото коментари в социалните мрежи. А в друг се казва: "Най-накрая се хвана с нормално момиче, чийто задник не обикаля мрежите денонощно".

Дани Илиев неведнъж е ставал обект на внимание заради предишната си връзка с провокативната млада певица Гери-Никол, която, ако се вярва на негови познати и приятели, е била повече пиар, отколкото истинска любов, нищо че докато бяха заедно двамата на няколко пъти намекваха, едва ли не, и за нещо по-сериозно./show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 10.02.2023 11:51

Той използваше пошлата певачка само за табуретка.