Гери Малкоданска сподели за голям гаф

Гери Малкоданска сподели за голям гаф

Синоптичката Гернана Малкоданска е сред най-лъчерзаните лица от екрана. Красивата плевенчанка прави впечатление на изключително земен човек, който е успял да се опази от покварата покрай известността. 

Красивото лице на Нова телевизия винаги е била открита, самокритична и понякога иронична към себе си. Тя не се притеснява да отбелязва своите грешки, гафове и т.н. В предаването на "На кафе" с голям срам призна за гаф от началото на кариерата й като синоптичка, за който нейни колежки биха направили и невъзможното да остане скрит за медийното пространство.

Гери Малкоданска с емоционална изповед за любимия си мъж

За никого не е тайна, че Гергана е завършила бакалавърска степен по журналистика и магистратура "Продуценство". Работи като репортер в лайфстайл предаване, когато получава предложение да стане едно от красивите лица на прогнозата за времето. 

"Моето образование няма нищо общо с облаците, температурите и т.н. Трябваше да съм максимално подготвена и с ръководството се разбрахме да изкарам специален курс по метеорология. Толкова бях развълнувана, че по най-бързия начин извадих телефона и започнах да търся такива курсове", сподели красивата къдрокоса Малкоданска. 

Гери се обадила на първия номер, който се появил в търсачката. С нейния ентусиазиран глас на един дъх казала коя е и за какво се обажда. От другата страна на телефонната линия се чуло само едно "Моля?!", а Гери повторила всичко. "Дамата с много сериозен глас ми каза: "Това е инстутутът по метрология". В крайна сметка се оказа, че от толкова ентусиазъм не съм дочела какво съм написала и съм звъннала, вместо в иснтитута по метеорология, в този по метрология. За малко да изкарам и още едно образование", смее се към днешна дата Малкоданска. 

В края на седмицата Гери и любимият й Алекс Ковачев заминават за Лондон. Там ще посетят много изискани награди за дизайн. Самият Алекс има номинация за "Дизайнер на десетилетието" и като нищо да спечели едно голямо отличие за България. Неговите проекти се славят из цвят свят, а доволните клиенти са хиляди./show.blitz.bg

Коментирай