logo

Гери Малкоданска с емоционална изповед за любимия си мъж

Гери Малкоданска с емоционална изповед за любимия си мъж

Вчерашният ден бе най-специалният за синоптичката Гери Малкоданска и интериорният дизайнер Алекс Ковачев. Техният син Лео стана на 1 годинка, а гордите родители му спретнаха незабравимо парти. 

Миналата година по това време Гери и Алекс преживяха нещо кошмарно. Лео реши да се появи на бял свят доста по-рано от очакваното. Малкоданска събра сили и разказа за най-тежкия период в живота си и даде кураж на други жени в същото положение.

Трудните моменти обаче са зад гърба им. На 31 юли Лео навърши първата си годинка, а неговите горди родители направиха един вълшебен празник в негова чест. На партито присъстваха много деца и приятели на младото семейство и смелия Лео, който разбираше, че това е неговият ден и не спираше да раздава усмивки на своите гости. 

Гери не се стърпя и написа емоционално пожелание във "Фейсбук" към своя смелчага. "Най-великият ден от годината - 31.07! Да се брои от 2018. Планета Лео днес се завъртя напълно около оста си и чукна цифрата 1. Планета Лео е уникално нещо. Препоръчва се запознанство с него от първо лице. Единствено по рода си усещане. Това е планетата на безграничното щастие, добротата, усмивките, смеха, изправената от стрес коса, понякога мрънкането, на красотата също. Поне за майка му.
Най-вече това е планетата на любовта. Истинската чиста любов.
Все разказват как като си имаш детенце, нищо друго няма значение. Ами прави били хората!
А да си имаш Лео? Несравнимо. Неописумо. Нечовешко. Голяма работа е Лео. Завърта се, качва те на планетата си и ... само се молиш да не слизаш никога от нея. Пък, ако трябва, и на косъм да висиш. 
Много го обичам този чипоносия. С големите сини очи. Със смешните пръсти и сладките бузки. С най-голяма усмивка. С 3-те зъба и най-звънливия смях. Много. Искам само да ми е здрав. Пък аз, ако трябва и на метла ще летя около неговата планета. Само да съм до него... Честит рожден ден, любов! Честит рожден ден, Лео", написа чаровната синоптичка на Нова тв./show.blitz.bg

Коментирай