Георги Христов се мляска с колежка (СНИМКА)

Георги Христов се мляска с колежка (СНИМКА)

Георги Христов успя да за изпокара с всичките си приближени, сред които са дует "Ритон" и Кичка Бодурова. Единствено вярна му остана певицата Катя Близнакова, като запознати издават, че любовта към чашката ги държи все още така сплотени. 

Георги Христов стресна с външния си вид (СНИМКИ)

Изпълнителката на "Лиляно моме" не пропуска шанс да сподели колко е близка с гласовития си колега. Използва социалните мрежи като трибуна за благодарности към изпълнителя на "Черно и бяло" и не спира да повтаря колко много държи на него. А последната й публикация втрещи нейните последователи. Тя пусна снимка, на която се мляска с голямата естрадна звезда. 

"Добре,че е фейсбук да припомни мигове на щастие!!! Георги Христов, най-талантливият ,най-перфектният, най-точният, най-магнетичният и най-сладкият и чувствителен човек, когото познавам! Обичам те! Ти си всичко, което човек може да си пожелае! Ти си истински приятел и божествено надарен. Ти си нашата национална гордост. Рано или късно на добрите хора Бог не само отваря порта, ами понякога неочаквано дарява и царски двери! Благодаря на всички напуснали живота ми! Благодаря ти, че ти си още до мен", гласи статусът на Катя, адресиран до Христов. 

Катя Близнакова с шокираща промяна! Вижте как изглежда! (СНИМКИ)

Катя и Георги прекарват голяма част от времето си заедно. Певицата често му гостува в къщата, особено след смъртта на майка му, която още не може да преживее. И въпреки че като си пийне ръси обиди и за нея, тя е над нещата и не му се връзва. Точно в такива моменти е загубил голяма част от приятелите си. Всички издават, че като обърне две чашки и става съвсем различен човек, агресивен към околните./show.blitz.bg 

Коментирай