Георги Христов ръси жестоки обиди за Катя Близнакова

Георги Христов ръси жестоки обиди за Катя Близнакова

Острият език на Георги Христов затри голяма част от дългогодишните му приятелства. Хора от обкръжението му издават, че е почти невъзможно да се задържиш покрай него дълго време. Останаха му малко верни приятели, но сега е подкарал и тях с откровения. 

Певицата Катя Блзинакова е все още в приятелския кръг на големия певец. Двамата често се събират в компания, а обикновено веселбите им завършват с много изпит алкохол и бурни скандали. 

След 5-годишно мълчание Георги Христов призна най-голямата жертва и загуба в живота си

Наскоро изпълнителката на "Лиляно моме" решила да промени драстично визията си. Отишла на фризьор и посикала да я подстрижат много късо, като момче. И въпреки че тя се харесала, била покусена от гнева на добрия си приятел Жоро Христов. 

Георги Христов стресна с външния си вид (СНИМКИ)

"Как можа да се подстрижеш, ужасно ти е. Лицето ти е топчесто, а сега се показва и дебелата ти гуша", ръсел обида след обида той. Насреща му Катя го посрещнала със заразяващата си усмивка и грам не му се разсърдила. "Дебела съм, какво да направя", успяла да прошепне тя. 

Запознати с буйния гняв на Жоро издават, че в момента е запазил единствено приятелства с тези, които не му задирят и подминават обидите с лека ръка. Освен Катя, той е много близък с още една певица - Нели Рангелова, която също е над нещата и не се връзва на грозни подмятания. 

Преди години в обкръжението му бяха още дует "Ритон" и Кичка Бодурова, но заради болезнените откровения на изпълнителя на "Черно и бяло" те му биха шута и вече не общуват с него./show.blitz.bg

Коментирай

SCHERIFA

SCHERIFA 22.04.2019 13:05

Evalata Gore samo taka za kompleksarite, istinata boli.

taka e

taka e 22.04.2019 17:36

Да си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,.Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете ! http://bit.ly/2krgD93

Полянка с маргаритки

Полянка с маргаритки 22.04.2019 23:49

А някой казвал ли е на Жорко истината за неговите недостатъци - щото те хич не са малко?!

www

www 22.04.2019 23:55

СЪЩИЯ КАТО БАЩА СИ!КАКВО ЛАЕ.ЗАБРАВИ КАКВИ ПРОСТОТИИ ВЪРШЕШЕ В КРЪЧМАТА НА УЛ."РУСЕ".ЛАЙНО!

Тина Търнър

Тина Търнър 22.04.2019 23:58

Кате, много си готина! Не го слушай тоя - заяжда се защото завижда! Прическата ти отива.