Гаджето на Явор Бахаров не издържа и го заряза

Гаджето на Явор Бахаров не издържа и го заряза

След няколко бурни раздели, арести и една последвала присъда, актьорите Явор Бахаров и Рая Пеева скъсаха окончателно, научи „Галерия“.
 
Макар съвсем наскоро Рая да излезе с официално изявление, че с половинката й се обичат и още са заедно, само седмица по-късно звездата от „Скъпи наследници“ е приключила връзката. И според нейни близки - този път окончателно.
 
Рая десетки пъти прощавала на Бахаров хулиганските изцепки, както и агресивното му поведение спрямо нея. След последния инцидент, когато актьорът отново влезе в криминалните хроники, родителите на Пеева я натиснали да сложи край на агонията.

Брутални подигравки с Явор Бахаров! Нона Йотова му нанесе жестока обида!
 
Бахаров бе арестуван след битов скандал с Рая на улицата. Актрисата успя да избяга и името й не бе замесено в инцидента, докато Явор бе осъден на 9 месеца пробация. Сходна бе ситуацията и с бившата му приятелка Луиза Григорова.
 
Двамата редовно се шамареха по дискотеките, докато след ареста на Бахаров заради притежание на марихуана, родителите на Луиза не я притиснаха да скъса с него./show.blitz.bg

Коментирай

Еееееееее

Еееееееее 03.04.2019 21:33

Най-после !!!

Краси и Пейо,

Краси и Пейо, 03.04.2019 23:26

родителите, отдавна смятат, че трябва да го зареже, защото не й купувал нищо, дори сокчетата и кафетата... А иначе и Райчето не си поплюва с мари-хуанката, нито нейните приятели и приятелки, хаха!