Футболист заведе Михаела Маринова на романтика в Париж СНИМКИ

Футболист заведе Михаела Маринова на романтика в Париж СНИМКИ

Михаела Маринова си взе заслужена почивка след натоварената 2019 г. В първите дни на 2020-та тя и гаджето й футболист - Александър Дюлгеров, заминаха за романтичен Париж. 

Влюбените гълъбчета не пропуснаха възможност да се щракнат в страстна целувка пред Айфеловата кула. "Казват, че Париж е една от най-романтичните дестинации.. Не вярвах до момента , в който не усетих атмосферата на града. Амии , става ти наистина гушливо и романтично, особено когато си с любимия човек", пише тя. 

Михаела Маринова след "Маскираният певец": Подариха ми Оскар за най-добра лъжкиня

Михаела Маринова: Приятелят ми Александър е мое мъжко копие

"Така стартира моята 2020.. Пожелавам си здравето да е винаги с мен, за да мога да продължа своето дълго приключение , наречено живот. Изпращам много добра 2019 година и посрещам новата заредена и тръпнеща в очакване за новите музикални срещи с вас и новата музика , която ще споделя! Любовта Ви е безспорно най-истинската" допълва тя. 

В момента е в трескава подготовка за новия си музикален албум, който ще издаде през пролетта. А през изминалата година бележи огромен успех с няколко успешни проекта и с победа в шоуто "Маскираният певец"./show.blitz.bg

Коментирай