Михаела Маринова:  Приятелят ми Александър е мое мъжко копие

Михаела Маринова: Приятелят ми Александър е мое мъжко копие

Имам глас и не се страхувам да го използвам

Михаела Маринова е едно от знаковите имена в съвременната поп музика. За кратко време тя се превърна в любимка на слушателите, а заедно с продуцентите й от "Вирджиния рекърдс" не спират да надграждат таланта й. Последното й паче  "Само теб" се нареди до любимите песни на младото поколение, а наш репортер реши да се срещне с чаорната певица, за да научи повече подробности около новия й проект, а разговора протече и в откровения за личния и интимния й свят. 

 

- Михаела, разкажи ни малко повече за новия ти проект "Само теб" ?

- "Само теб" е вторият ми съвместен проект с румънския хитмейкър Крис Тарчеа - Monoir. Записахме песента в две версии - на български и на английски, като основата на българския текст положи Любо Киров, след което аз и Павел Николов от дуото Pavell & Venci Venc’ го завършихме.  Идеята за виртуалната любов във видеото е на режисьора Виктор Антонов-Рик. Супер актуална е, защото живеем във времена, в които хората търсят любовта предимно онлайн и социалния им живот е затворен в електронните им джаджи. 

Не съм свикнала да снимам интимни сцени и искам да благодаря на Димитър, който е страхотен театрален актьор и ме предразположи. В една от сцените трябваше да сме в басейн и върху нас да се излее жестоко количество дъжд. Истината е, че водата беше ледена и вместо да покажем реалните си шокирани физиономии трябваше да изглеждаме блажено засмени. 

 

- Имала ли си виртуална любов, за каквато става въпрос във видеото? 

- Не, аз съм традиционалист в запознанствата. Предпочитам контакта очи в очи, а не чатове, които често са много подвеждащи за характера на човека и в които всяка фраза може да бъде капан, защото не чуваш интонацията. Нямам енергията и времето да седна и да си пиша с часове с някой, който накрая може да се окаже истински колкото анимационен герой. Разбирам, че живеем забързано и нивото на общуване вече е друго, но онлайн срещите не са моето нещо.

- Как успя да пречупиш себе си и да снимаш толкова предизвикателни визии? 

-  Това не беше роля,  а Михаела каквато е сега, на 21 – романтична и еротична по онзи завоалиран начин, който държи публиката нащрек.  

- Доколко смяташ, че сексапилът играе роля в популяризирането в един изпълнител? Ти до къде би стигнала в провокациите ? 

- Външният вид е фактор за успеха на един изпълнител, защото музиката масово се слуша с очи в днешно време. Въпреки това никога не бих прекрачила границата на добрия вкус в името на някаква медийна провокация. Аз съм от артистите, които имат глас и не се страхуват да го използват (б.а. смее се). Радвам се, че феновете ме чуват дори когато съм с по-малко дрехи по себе си. 

- Твоят приятел- футболистът Александър Дюлгеров, как гледа на по- разголените ти визии и въобще на ухажорите около теб?

- Той е слънце, подкрепя ме изцяло в пътя ми с музиката.  Прие супер радушно сцените ми на близост с актьора във видеото. Александър също си има фенки по трибуните, и това ме кара да се гордея, защото вниманието към него е признак за успех. Имаме си пълно доверие и вървим в една посока. 

- Кой е по-ревнив - ти или той ? 

- Той! Споделял ми е, че аз съм най-общителният човек, до когото се е докосвал. Това го грабна и на първата ни среща, тъй като се държах с него освободено. Нямах притеснения, че го виждам за първи път. 

- В началото на връзката ви имаше ли предразсъдъци относно неговата професия?

- Всички хора като чуят футболист и го свързват с чалга, хвърчащи салфетки и нулев интелект. В началото бях предубедена, но той наистина се оказа изключение от правилото. Супер трудолюбив и целенасочен е, много всеотдаен и любознателен е. Все едно гледам свое мъжко копие. 

- Футболистите се славят и като големи женкари...

- Държа човека до мен да е верен и откровен. Въпрос на себеуважение е да съм с такъв партньор. Освен любим мъж, Александър е и мой истински приятел. Нямам никакви притеснения по този въпрос. 

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

 

Коментирай