Ева Веселинова е като нова, вижте какво тяло показва СНИМКИ

Ева Веселинова е като нова, вижте какво тяло показва СНИМКИ

Доскоро Ева Веселинова не можеше да смъкне натрупаните по време на бременността си килограми и това много я мъчеше. Ето, че вече е като нова и със сигурност отдавна е готова да се върне на екран.

Доскоро бившата панелистка на Гала в "На кафе" се мъчеше да отслабне, след като роди близнаците си Борис и Стефания, но безуспешно. Изглежда обаче, междувременно, тя е открила как да се втали отново и да приковава вниманието. Потвържденията са в профила й в социалните мрежи.

Ева Веселинова пръсна луди пари заради близнаците, вижте къде са вече те...

През последните две години блондинката посвети цялото си време на малките си наследници, които преди около седмица отпразнуваха със забавен детски купон своите 2 годинки в една от вилите на брега на язовир Доспат, където явно майка им често обича да се отдава на глезотиики и вип обслужване.

Изненада! Ева Веселинова се връща в телевизията, но...

Нямаше как да не направи впечатление обаче, че от излишните килограми на Веселинова няма и следа. Блондинката отново си е възстановила предишния секси вид и вероятно чака добра оферта, за да се завърне на екран.

Само допреди месец-два блондинката бе критикувана в социалните мрежи, че не може да свали килограмите от раждането, въпреки че от тогава досега е минало достатъчно време. Е, както се вижда, и това вече е свършено, но как, все още остава загадка. Съмняваме се, че само тичането покрай близнаците е достатъчно.

Още повече, че Веселинова често рекламира в профила си различни извайващи тялото процедури, от които няма как да не сме сигурни, че се възползва редовно.

Ева Веселинова натри носа на Гала, пак е водеща и партнира на известен красавец СНИМКА

Както писахме наскоро, Ева Веселинова наскоро сподели, че ще запише близнаците си в частна ясла, където да получават най-добрите грижи и внимание, от които се нуждаят. И няма да пести средства за това. По предварителни изчисления разходите за частната институция ще възлизат на около 2000 лв месечно, което си е сериозно перо във всеки бюджет./show.blitz.bg

Коментирай

Десет пъти

Десет пъти 22.04.2023 9:35

Евчето си е чисто цигане от сливенско

Стига

Стига 22.04.2023 13:43

Де!Джуди Халваджиян добре,че я набута и й го бута,та така.Как никой не видя мъжа й?Той извънземен ли е?Дядо грък.А тя си е сливенска ц....ка.

кънчо

кънчо 22.04.2023 16:03

Една се казвала Пътка Иванова. Как е правилно на английски.: Putka или Patkа? Та така: Еба или Ева?

Еми,

Еми, 23.04.2023 8:56

инжекции с инсулин (ама, после ще си платят със здравето). Иначе ми е противна, има нещо много развратно и мръсно във физиономията й.

боримеч

боримеч 23.04.2023 11:24

жената си е хубава за каво плюете бе лаинари долни да и са живи и здрави дечицата и да не станат като вас плювалници