Ева Веселинова пръсна луди пари заради близнаците, вижте къде са вече те...

Ева Веселинова пръсна луди пари заради близнаците, вижте къде са вече те...

Ева Веселинова ще брои сериозна сума пари всеки месец, за да могат близнаците й да се радват на лукс и специални грижи в най-добрата частна ясла в столицата.

Както може да предположите, цените там са повече от високи, но за блондинката, както се знае, това да избере най-доброто е въпрос на избор. Затова и тя дори не е кандидатствала за държавна ясла, въпреки че с близнаци нямаше да има никакъв проблем.

Изненада! Ева Веселинова се връща в телевизията, но...

Наскоро децата й - Борис и Стефания навършиха 2 години и вече им е време да посещават ясла, а майка им отново да се върне към работните си ангажименти - дали в телевизията, където има най-големи амбиции, или на друго място, само времето ще покаже.

Наскоро усмихнатата блондинка признала пред приятелки, че на нея и на мъжа й ще им е трудно финансово, защото ще се налага да дават около 2000 лева за малчуганите, но ще се справят, защото са твърдо решени да се случи по този начин, пише "Уикенд".

Ева Веселинова натри носа на Гала, вече е водеща и партнира на известен красавец СНИМКА

"Да, мисля да се върна към професията си. Аз съм журналист и обичам работата си", призна преди време Веселинова, която за момента печели пари като инфлуенсър. Както вече се тиражира нееднократно, мъжът на бившата панелистка на Гала работи в икономическа полиция и не е нито богаташ, нито мутра. И най-вероятно Ева печели повече пари от реклами, отколкото е заплатата на любимия й./show.blitz.bg

Коментирай

kravar

kravar 17.04.2023 10:45

pradla na diariq !

генчо

генчо 17.04.2023 12:53

Престанете да пишете глупости! Има два начина една красива жена като Ева да заработва много пари- първата е богат любовник, втората най древната професия.

румборак

румборак 17.04.2023 15:46

Беден , ама прозт.

долче без габана

долче без габана 17.04.2023 23:53

не е важна яслата, важен е университета,колко вода ще изтече до тогава..

Алекс

Алекс 18.04.2023 0:38

Всеки родител иска най- доброто за децата си от ранна възраст. Стига злоба!!!!

Гост

Гост 18.04.2023 8:24

Журналистите са като адвокатите. Получават месечно големи пари, без да броим другото. Затова наплива за журналисти е много голям, но не на всеки му се отваря парашута. Трябват големи "врэзки", иначе не става.

Иван

Иван 19.04.2023 5:13

Най - накрая истината за това какъв е и какво работи мъжът на Веселинова.