Изненада! Ева Веселинова се връща в телевизията, но...

Изненада! Ева Веселинова се връща в телевизията, но...

Ева Веселинова обяви, че след като близнаците й навършат две години през април, ще ги даде на ясла и ще се върне отново на екран. Тя посочи, че мисли да се върне към професията си, допълвайки, че й липсва.

От думите й стана ясно, че вече е получила примамливо предложение, но така и не стана ясно от коя медия е дошло то. Предвид, че е в обтегнати отношения с Гала, едва ли ще се върне обратно в "На кафе". Но пък кой знае - може би точно, за да си вдигне отново рейтинга, водещата ще заложи на старата си панелистка.

Ева Веселинова натри носа на Гала, пак е водеща и партнира на известен красавец СНИМКА

Ева, която преди години проби с голи снимки в "Плейбой" и бързо влезе в телевизията, днес се срамува от тази част от миналото си, дори критикува жените, които се разголват твърде много от екрана, за да привличат вниманието.

След раждането на близнаците си блондинката бе позагубила форма, но с упорити фитнес тренировки и хранителен режим се е вталила сериозно, освен това не спира да прави нужното, за да си върне предишната визия. По време на майчинството си, също така, тя заработваше и като инфлуенсър, а почти всеки неин пост в социалните мрежи бе с рекламна насоченост.

Близки на Ева Веселинова разкриха кой е мъжът й и какъв висок пост заема

Веселинова рядко говори за бащата на децата си – Борис и Стефания, но според запознати той работи в икономическа полиция и не обича да е под светлината на прожекторите. Разкрива само, че противно на всички писания, мъжът й е млад, красив, целеустремен и всеотдаен баща, пише "Уикенд".

Близки до блондинката добавят, че мъжът й е държавен служител и е с 2-3 години по-млад от нея. Не е милионер, а се разписва срещу месечна заплата от 3 500 лв. А при разкрити престъпления и бонуси, скача до 5-6 000 лв. Двамата сами си гледат близнаците и не разчитат на чужда помощ./show.blitz.bg

Коментирай