Близки на Ева Веселинова разкриха кой е мъжът й и какъв висок пост заема

Близки на Ева Веселинова разкриха кой е мъжът й и какъв висок пост заема

Ева Веселинова продължава упорито да крие мъжа си, но не защото той е много по-възрастен от нея, както многократно се тиражира в публичното пространство, а защото е високопоставен полицай.

Бившата репортерка в "На кафе" не иска да показва любимия си заради естеството му на работа в икономическа полиция, освен това била и суеверна. Страхувала се да не урочасат любовта им, твърдят близки до двойката.

Какво се случва с Ева Веселинова? Ето как изглежда вече тя СНИМКИ

"Млад, атлетичен, красив, амбициозен, сериозен и добър", така колегите му описват мъжът на Ева, който е с около 2-3 години по-млад от нея. Бил и много грижовен като баща на близнаците Борис и Стефания, които вече са на година и половина.

"Медиите изписаха какви ли не лъжи, но аз мълчах и пазих любовта ни. Мъжът ми е млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен. Това е всичко, от което имам нужда. Не е женен продуцент, не е богаташ, нямам и "тайнствен благодетел“. Съжалявам, ако съм ви разочаровала, но аз съм много далеч от този образ. Знам, че много от вас са повярвали в него, но честно да ви кажа – не ми пука!", написа преди време Ева в социалните мрежи.

Ева Веселинова кръсти близнаците, но пак скри баща им и призна, че...

Близки до нея твърдят, че думите ѝ са истина и половинката ѝ не е богаташ със собствен бизнес, а държавен служител, макар и високопоставен. Любимият на Веселинова се разписвал срещу заплата от 3500 лева, като тя скачала до 5-6 бона при разкрити престъпления и допълните бонуси. Двамата с русокосата водеща печелят приблизително еднакви пари на месец, защото тя се изявява като инфлуенсър и усилено рекламира в социалните мрежи, като промотира предимно детски стоки, пише "Уикенд".

Усмихнатата блондинка е заедно с половинката си от 4 години, като наскоро двамата се пренесоха в новото си жилище, което закупиха малко след раждането на близнаците си. Според запознати, преди да се запознае с него, Ева в действителност е имала отношения с доста по-възрасетн от еня грък, който даже имал внуци. Двамата обаче са се разделили, тъй като на Веселинова ѝ писнало да играе ролята на любовница. Точно тогава срещнала и полицая, с когото решила да създаде семейство./show.blitz.bg

Коментирай

Нас какво

Нас какво 25.12.2022 15:30

Ни интересува кой е и какъв е ...? Не искаме да знаем . Не Ни обременявайте с някои си . Всеки Си има своите грижи и начин на ЖИВОТ , в тези трудни времена !!! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ! ЖИВИ, ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ !

Ицу стуичкуф

Ицу стуичкуф 25.12.2022 20:22

Ква е та цървулана ве,грозна пъта уфца

Jon

Jon 26.12.2022 16:50

Abe kak nese znae te danebi da jiveiat na dryga planeta be davi eeeeeeba v draska4ite kyxi

Какво

Какво 26.12.2022 19:12

са направили тия ? ЧОВЕШКИ ЖИВОТ ЛИ СА СПАСИЛИ ? ГОЛЯМА СУМА ПАРИ ЛИ СА НАМЕРИЛИ И ПРЕДАЛИ НА СОБСТВЕНИКА ? ДАРЕНИЕ ЛИ СА НАПРАВИЛИ ... ? КАКВО ???

Комбайнер

Комбайнер 26.12.2022 20:50

искала е да прилапа мангизите на дъртия византиец, но той се усетил и й забил шута. Голяма любов ще е било.

Хайде

Хайде 26.12.2022 22:47

по-скромно госпожице . Хубаво ,че Си майка - да Са живи и здрави децата ,но да се хвалиш и самоизпъкваш , въобще не е хубава черта . И за какво криеш бащата ? Егати и криеницата . Да не е някакъв извънземен ?

Икарди

Икарди 27.12.2022 7:46

Уникално смешна статия. Единственото вярно в нея е, че става въпрос за Веселинова, както и че мъжът и е МИЛИЦИОНЕР, но не на висок пост, а нормален редови служител. А това за заплата в милицията от 5-6 хиляди лева е хумореска или по - скоро виц.

Ники

Ники 27.12.2022 9:44

Не завиждайте на това ангелче!

Гост

Гост 27.12.2022 14:43

Любовта на всяка жена, минава задължително през кесията на мъжът.

Гъдю

Гъдю 27.12.2022 21:11

То кой знай ко? Таз алашик шунда с кой са. шиботи.!? Боли ма ХУЯ