Ето я малката дъщеря на Ицо Хазарта! Накара го да... СНИМКИ

Ето я малката дъщеря на Ицо Хазарта! Накара го да... СНИМКИ

Ицо Хазарта пази личния си живот с цената на всичко, но все пак, от време на време повдига завесата за най-скъпите си хора и преживявания.

При тв гостуването си в предаването "Търси се" този уикенд, Христо Петров, както е истинското име на рапъра ще покаже за първи път своята малка дъщеря Лора, а това, което ще направи тя пред камера, ще го накара да изтръпне от емоция.

Шашма! Ицо Хазара с много подъл ход в "България търси талант"

Наследничката на рапъра ще признае в ефир какъв баща е той, а също и какво прави, когато си е у дома.

Ицо Хазарта шокира с колата, която шофира... СНИМКИ

"Най-често ходим на Витоша и караме колелета. Той е много умен и забавен! Той е супер баща!", ще сподели с вълнение малката Лора и ще добави може би нещо не много очаквано от Ицо Хазарта: "Аз също искам да се занимавам с музика, но искам да стана пианистка."

"По-скоро не бих я подкрепил в желанието й да се занимава с музика. Ако иска да се занимава с музика в България, тя ще бере страшни ядове, заради това, че е мое дете.

Опа! Ицо Хазарта отиде в Берлин е се показа с... СНИМКИ

От друга страна обаче искам да направя така, че моите деца да са умни, добри и възпитани и с техния си акъл да влизат в живота. Каквото тя реши!, е отговорът на Хазарта, който е по-откровен отвсякога.

"Изобщо не можем да сравняваме бащинството с музиката. Бащинството е едно от тези неща, които ти дава много и на много те учи. Децата, жена ми, близките – това е! Те са най-важното! Музиката си е друго!", добавя още рап изпълнителят, който има и по-голяма дъщеря Аделина, която вече върви по свой път в живота./show.blitz.bg

Коментирай