Ето с чия жена върти опасна любов Калин Врачански СНИМКА

Ето с чия жена върти опасна любов Калин Врачански СНИМКА

Актьорът Калин Врачански изобщо не си поплюва и за пореден път потвърждава защо често е определян като плейбой. Реномето му намира категорично потвърждение с тази му авантюра.

Оказва се, че Врачански върти опасна любов с жената на колегата си от Сатиричния театър Мартин Гяуров - Йоанна Темелкова.

Изненада! Калин Врачански поиска бебе от... СНИМКИ

И преди тази новина да предизвика бурни възмущения, да уточним, че двамата са двойка в новия сериал "Братя", който започва на 7 септември в ефира на Нова телевизия.

Връзката им обаче не се одобрява от екранната майка на Врачански -  в ролята е Деляна Хаджиянкова, която в "Дяволското гърло" бе родителка на Владо Карамазов. За премиерата в столичен киносалон миналата вечер, Калин се появи гладко обръснат и направи впечатление с липсата на така емблематичните за него от години катинарче и набола брада, пише "Телеграф".

Калин Врачански разчиства сметки с брат си заради тежка семейна драма СНИМКИ

Вижте какъв мощен звяр яхна Калин Врачански и... СНИМКА

Дъжд от куршуми и екшън задават тона на новата поредица, съпътствана от семейни драми. Това стана ясно след примерната прожекция на първите два епизода, по времето на която наздравици за старта вдигнаха главните изпълнителни в каста - Калин Врачански, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Башар Рахал, Дария Хаджийска, Дани Ангелов и други.

На събитието присъства и Ники Илиев, който се една на режисьорския стол за някои от епизодите на криминалната драма./show.blitz.bg

Коментирай

ssdpab

ssdpab 02.09.2020 14:48

Автора е велик