Калин Врачански разчиства сметки с брат си заради тежка семейна драма СНИМКА

Калин Врачански разчиства сметки с брат си заради тежка семейна драма СНИМКА

Актьорът Калин Врачански потресе за пореден път последователите си в социалните мрежи с това, което му се случва и ще му се случва тепърва оттук нататък.

Съвсем скоро Врачански ще хвърли голяма бомба в публичното пространство, защото смята да разчиства сметки с брат си пред цяла България, а причината се оказва тежка семейна драма.

Изненада! Калин Врачански поиска бебе от... СНИМКИ

Актьорът ще изиграе една от главните роли в новия криминален сериал "Братя", който ще стартира през септември в ефира на Нова телевизия.

В центъра на събитията ще са следователят Борис Донков и неговия брат – бизнесменът Драгомир Донков. Двамата ще се превърнат от най-предани приятели в ожесточени врагове. Единият ще търси отмъщение, а другият – истината. Битката променя завинаги както тях самите, така и живота на близките им. Причината се крие в миналото, което и двамата се опитват да забравят, но без успех. Между тях застава и Лора - жената, в която и двамата са влюбени.

Вижте какъв мощен звяр яхна Калин Врачански и... СНИМКИ

Освен Врачански, на малкия екран ще разпознаем още звездите Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Искра Донова, Стойо Мирков, Башар Рахал, Деляна Хаджиянкова, Тодор Танчев и др.

"Братя" проследява семейните проблеми на различни поколения, но ще засегне и значимите теми за предателството, лъжите, тайните, амбициите, доверието, изневярата и отмъщението.

Изненада! Калин Врачански заживя с изкусителна блондинка! СНИМКА

Изпълнителен продуцент на сериала е Краси Ванков с компанията Hidalgo Productions, която стои зад успеха и на комедийната поредица All Inclusive. Сценарият е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова, Александър Чобанов, Георги Иванов и Пламена Велковски. Режисьори са Станислав Дончев, Николай Илиев, Боя Харизанова, Любомир Печев и Орлин Милчев. Композитор на саундтрака с музиката е Марио Балтаджиев./show.blitz.bg

Коментирай

А от баба си

А от баба си 17.08.2020 11:17

няма ли да иска?