Ето какво ще направят много скоро Фики и Аня Пенчева в зала 1 на НДК

Ето какво ще направят много скоро Фики и Аня Пенчева в зала 1 на НДК

Фики Стораро се потапя в актьорските среди и обещава да "скрие шапките" на зрителите в комедиен концерт-спектакъл в зала 1 на НДК, в който ще си партнира не с кого да е, а с актрисата Аня Пенчева.

Синът на Тони Стораро е част от съзвездието, което събитието готви за публиката в средата на следващия месец. Шоуто носи заглавието Еxclusive Actors Night (в превод – Ексклузивна актьорска нощ), а жанрово се определя като комедиен концерт-спектакъл.

Фики и Есил Дюран се събраха и си признаха, че са... ВИДЕО

Както вече стана ясно, рамо до рамо с Фики ще застане фаталната жена на българското кино Аня Пенчева. Своя отпечатък върху ексклузивната нощ ще оставят още Мария Сапунджиева, Руслан Мъйнов, Александър Кадиев, Павел Иванов, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Албена Михова, Драгомир Драганов и Евгени Будинов. Предстои да бъдат обявени и още двама участници в събитието, пише "Монитор".

Фики Стораро разчувства мрежата с тази СНИМКА

"Звезден актьорски състав и именити музиканти и певци ще ви "скрият шапките" с това запомнящо се представление!", обещават организаторите на шоуто, което ще очаква публиката си на 18 декември в НДК. "Ще бъде грандиозно шоу", заявява и самият Фики, за когото това не е първо участие в театрален проект.

Ванга отказва Аня Пенчева от операция и й предрича, че... СНИМКИ

През лятото поп фолк звездата бе специален гост и на "Направихте ме на луд" при представления в три града от страната. "Изключително съм щастлив да бъда на една сцена с толкова талантливи актьори. Всички са великолепни и много се забавляваме", коментира тогава Стораро.

Междувременно певецът сподели и радостта си от своите наследници. 26-годишният Фики е баща на момче и момиче, като определи чувството като „неописуемо и уникално“. За отглеждането на децата пък много помагат техните баби и дядовци./show.blitz.bg

Коментирай

Мила

Мила 30.11.2021 15:10

Аня Пенчева още само с Фики не беше се изявявала.Може би пък там да е коронната й роля.Знае ли се?