Фики Стораро разчувства мрежата с тази СНИМКА

Фики Стораро разчувства мрежата с тази СНИМКА

Талантливият певец Фики Стораро неведнъж е демонстрирал доброто си възпитание и уважение към другите, особено по-възрастните. Неговите родители са истински късметлии със син като него. 

Изпълнителят на "Бум" стопли сърцето на своята майка по случай нейния рожден ден. Думите му докоснаха не само гордата жена, но и неговите последователи, които се просълзиха от думите му и ретро снимката, на която майка му е млада, а той бебе. 

"Честит рожден ден, майко! Ако имаше награда за най-добра майка на света, ти щеше да печелиш всяка година. Обичам те, мамо", гласи обръщението на Фики към неговата майка. 

Тони Стораро също поздрави съпругата си с мило обръщение в мрежата. "Честит рожден ден на моята съпруга, на любовта ми. Обичам те много. Желая ти най-вече щастие, любов, късмет и винаги да бъдеш усмихната. Да сме заедно още много години", пише Тони Стораро в Инстаграм./show.blitz.bg

 

Коментирай

Аз конкретната

Аз конкретната 27.10.2021 17:40

Какво се лигавят и се правят че спазват буквички,долу ръцете от Кирил Петков,предал всичките си документи следователно се е отказал от канадското си гражданство.Без документи не е гражданин!Защо съдбата на този човек ще зависи от тромавата отговорност на някои.

Непозната

Непозната 27.10.2021 18:00

А бе този Каракачанов който е бил доносник,баща му номенклатурчик той ще ми говори за лоялност......сега голям конституцианалист и много нервен нещо с неговата измислена партийка нищо ама нищо не свърши толкова години....само трупа кг...защо не се огледа в огледало

Баба Диди

Баба Диди 27.10.2021 21:21

Докога алчни,тъпи,дрогирани идиоти ще имат достъп до такъв вид дейност и до талантливи млади хора? СМЪРТ!!!За продуцента и озвучителя! Господ да ги убие!

Жена

Жена 30.11.2021 13:01

Моля ВИ,първо направете ЗАКОНИ,много строги, дори да има смъртно наказание?, Които е градял да върне парите и затвор??????