logo

Ето какво направи Теди Велинова след раздялата с д-р Енчев! (СНИМКИ)

Ето какво направи Теди Велинова след раздялата с д-р Енчев! (СНИМКИ)

Раздялата между Теди Велинова и д-р Енчев разтърси светските среди, а оказа се и самата Теди, която първоначално сподели, че разбира за това от медиите.

Малко след първоначалната информация семейството изпрати официално съобщение до медиите, в което се обяснява, че след 8-годишно съвместно съжителство двамата са взели решение да продължат живота си поотделно, без да изтъкват причините.

Шокиращ обрат със светската бомба, която д-р Енчев и Теди Велинова хвърлиха

За Теди Велинова обаче, ситуацията съвсем не изглежда толкова ясна, колкото може би му се иска на д-р Енчев, който в началото дори потвърди новината от операционната чрез асистентката си.

Моделката определено е в шок от случилото се, а това, което направи, шокира не само доскорошната й семейна половинка, но и всичките й близки. Теди изтри всички снимки с д-р Енчев от личните си профили в социалната мрежа, с което показа недвусмислено какви са намеренията й оттук нататък.

Засега пластичният хирург пази снимките на вече бившата си любима, но да видим ще последва ли примера й.

Явно новината за раздялата не е била очаквана и предвидима за Велинова, която ясно показва, че повече не иска и да чува за бащата на двете си деца.

Припомняме, че Теди Велинова и д-р Енчев са заедно от 2011-та и поне досега бяха смятани за една от най-стабилните двойки в светските среди.

Братя Енчеви още се движат с охрана

В началото на 2013-та.пластичният хирург дори падна на колене пред Теди и й предложи брак в Рим, но до сватба така и не се стигна.

Двамата имат две деца - синът им Филип се роди през 2013-та, а дъщеричката им София дойде на бял свят в началото на 2017 г./show.blitz.bg

Коментирай