Шокиращ обрат със светската бомба, която Д-р Енчев и Теди Велинова хвърлиха

Шокиращ обрат със светската бомба, която Д-р Енчев и Теди Велинова хвърлиха

Двойката бе потърсена за коментар, но хирургът се оказа в операция и се наложи да потвърди новината от операционната

Вчера гръмна новината, че известният пластичен хирург д-р Ангел Енчев и бившият модел Теди Велинова ще се разделят. Семейството изпрати официално съобщение до медиите.

"След 8 години съвместно съжителство, д-р Ангел Енчев и Теди Велинова взеха решение да продължат живота си поотделно. За момента двамата няма да коментират причините за избора си и молят за уважение към тяхното лично пространство и това на децата им", гласи официалното съобщение на семейството.

Двойката бе потърсена за коментар, но хирургът се оказа в операция и се наложи да потвърди новината от операционната чрез асистентката си.

Д-р Енчев и Теди Велинова хвърлиха светската бомба на годината

"Ха-ха! Така ли? Не знаех! От вас научавам", заяви пък Теди Велинова, а край нея се чуваше детски смях на наследниците ѝ, пише в. Телеграф.

Двамата са заедно от 2011 година, а в началото на 2013 г. пластичният хирург предложи на любимата си брак в Рим, с което отбелязаха една година от връзката си. Тогава д-р Енчев сподели:

"Предложих на Теди по класическия начин с падане на колене и я помолих да стане моя съпруга пред фонтана "Ди Треви" в Рим."

Семейството бе смятано за едно от най-стабилните в светските среди. Д-р Енчев и Велинова имат две деца. Синът им, който се роди през 2013 година се казва Филип, а дъщеричката им София дойде на бял свят в началото на 2017 г./show.blitz.bg

Коментирай