Братя Енчеви още се движат с охрана

Братя Енчеви още се движат с охрана

Преди по-малко от половин година неизвестни злосторници разбиха охранителна камера на Израелско-българския институт в с. Белащица, нарязвайки най-нагло билборда на Alchemist Residence Von Goldenburg, чийто собственик е единият от двамата братя Енчеви – предприемачът доц. д-р Невен Енчев. Въпреки това и до днес двамата братя се движат с охрана, разбра репортер на „ШОУ”. Нещо повече – охраната им дори е вече доста по-солидна.

Въпреки че доц. Енчев веднага подава жалба до полицията и започва разследване, извършителите така и не са заловени, въпреки че органите на реда са иззели веднага и камерата, и записите от нощта на инцидента. Тогава се оказа обаче, че камерата е била ударена отзад и е много вероятно това да скрива по някакъв начин лицата на извършителите, допускат от полицията.

След това случай доц. Енчев дори предполага, че става дума за междусъседска война, за която твърси, че "се води срещу мен и семейството ми и донякъде стана причина за изнасянето ми в Германия”.

„Искрено се надявам, че атаката не е насочена срещу Израелско-българския институт, макар че медиите отлично знаят какъв скандал се разгоря около 30 май тази година, когато в присъствието на Симеон Втори, съпругата му Маргарита и сестра му Мария Луиза в Пловдивската областна управа по моя инициатива беше открита изложба за Спасяването на българските евреи. Намесени бяха американците”, сподели тогава той. И му се иска да вярва, че проблемите са дошли заради междусъседска война".

Любопитна подробност е, че това е първо нападение срещу охранителната камера на Израелско-българския институт в с. Белащица. Билбордът там обаче е накъсван още 2 пъти за период от 2 години назад!

Коментирай

МАШИНОТРОН ЛОБОТОМОВ

МАШИНОТРОН ЛОБОТОМОВ 08.01.2019 12:11

ДА ПЛАТИ НА ОХРАНАТА ЛУПА ТУПА НА ЗАВИСТЛИВИТЕ СЕЛСКИ БЕКОВЕ

Емилия

Емилия 09.01.2019 18:29

Тези парвенюта не са добре!