Джулиана Гани с поредна бомба: вдигна тайна сватба? СНИМКИ

Джулиана Гани с поредна бомба: вдигна тайна сватба? СНИМКИ

Джулиана Гани май хвърля поредната бомба около личния си живот, а причината за подобни съмнения са скорошни кадри в профила й в социалните мрежи.

Силиконката, която е бременна с второто си дете от новия си приятел Теодор Гецов май отново е семейна и двамата хич не са си губили времето, а бързо-бързо са минали под венчилото.

Фенове на Джулката заподозряха промяна в семейното й положение след бебешкия купон, който с полиция вдигнаха преди няколко дни. "Женени ли сте с Теодор? Гледам, че той има халка на бебешкото парти", попитаха Гани последователите й в Инстаграм.

Джулиана Гани няма и секунда спокойствие, подложена е на зверски тормоз от...

"Така ли? Не бях забелязала. Нека да обясни", отвърна им с намигване "Мис Силикон 2013", но без да внася повече яснота по въпроса.   

Любопитна подробност, която със сигурност ще изуми за пореден път феновете на тунингованата блондинка е, че тя вече мисли и за трето дете, въпреки че второто още не се е родило. На въпрос дали иска да има и дъщеря, Гани, която очаква още едно момченце, отвърна така: "Искам, значи трябва 3-то".

Джулиана Гани разкри името на бебето

Колкото до бебешкото парти, което издаде голямата новина за сватбата й, на него стана ясна и първата буква от името на момченцето - К, а името няма да е българско. "Няма да е БГ име, но ще е свързано с това на баба си – Катя", издаде мъничко плеймейтката./show.blitz.bg

Коментирай

баба айше

баба айше 01.12.2022 13:36

а кажи че не е мангалица! ми те сичките сиганки плодовити-мъжовете се фътре фъргат семи....

ха ха Хо

ха ха Хо 01.12.2022 16:36

Кай Гецов Ганкин точно като от маалата от където са тези убитаци.

Жива

Жива 02.12.2022 9:31

циганка и неандерталец.