Джулиана Гани разкри името на бебето

Джулиана Гани разкри името на бебето

Едва ли има човек, който не е разбрал за бремеността на Джулиана Гани. Родната плеймейтка се погрижи да разпространи бързичко новината за втория си син, който се очаква да се появи в края на годината или в началото на следващата.

Силиконката вече е в 8 месец, въпреки че е качила едва 4 килограма с помощта на хранителен режим. Обратното броене за появата на малкия юнак започва.

Според бившата Мис Силикон първият ѝ син носи нейната буквичка. И за да задоволи любопитството на хората поне малко, Джулката съобщи, че вторият ѝ син ще носи буквата на майка ѝ, която се казва Екатерина.

 

Е, явно Теодор няма нищо против това, а и отдавна знаем, че думата му няма никаква стойност - Джулиана определя правилата в техния дом, тя е доминиращият партньор в тяхната връзка, пише vbox7.com. 

Почти до 7-я  месец плеймейтката успешно криеше бременността си и никой не успя дори да забележи коремчето ѝ, което и до ден днешен не е голямо. По думите на потребителите сега Джулката още повече се е разхубавила - щастието от връзката ѝ с Теодор си казва думата.

Инфлуенсърката винаги е твърдяла, че иска да има момиченце, но явно ще трябва да има и още деца, за да сбъдне тази своя мечта. Самата тя сподели още, че вече няма търпение да види бебето и отново да усети тази уникална тръпка./show.blitz.bg

Коментирай

..........

.......... 23.11.2022 10:21

кръсти го екатеринчо мама ви циганска да е.а-никой не се интересува кой мангал от кого ще ражда!

Гришо

Гришо 23.11.2022 18:51

Ти си явно гей ,глупако