Джулиана Гани няма и секунда спокойствие, подложена е на зверски тормоз от...

Джулиана Гани няма и секунда спокойствие, подложена е на зверски тормоз от...

По всичко личи, че Джулиана Гани наистина е много щастлива от новия си живот с Теодор Гецов и в очакване на бебе номер 2, въпреки че се разведе с бившия си мъж Илиян Найденов преди броени месеци.

С времето минава всичко, но едва ли е забравила преживяваните драми с фитнес инструктора и то пред цяла България.

В момента бившата плеймейтка е в 8 месец, но продължава да бъде все така активна и социална. В личния си Instagram профил тя сподели нещо, което леко шокира нейните последователи, които почtи бяха забравили за драматичната ѝ раздяла с бащата на първия ѝ син Давид. 

Ако си мислите, че Джулката си живее щастливо и кротко в момента, то това явно изобщо не е така. В стори тя сподели, че има постоянен психотормоз от страна на Илиян и то за минали неща, пише каналът vbox7.com. 

 

От щастливите години с жадния за слава Илиян 

По нейни думи тя гледа да не му обръща внимание, а да се наслаждава на този толкова специален период за една жена - бременността. Явно при всяка среща или разговор с него заради Давид нещата между тях ексалират и не могат да протечат по нормалния начин. 

От известно време нейните фенове виждат как тя често пазарува за бебето. И тъй като всички помнят колко много скъпи колички купиха тя и Илиян за Давид, нямаше как да пропуснат да попитат защо не използва същите колички и за второто бебе. Е отговорът беше ясен и точен - "При баща му са". Децата не заслужават да стават свидетели на такъв тип отношения между родителите, така че се надяваме с времето всичко това да отмине./show.blitz.bg

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 30.11.2022 11:44

Жълтурските сайтове всеки ден подлагат на зверски психически тормоз читателите като натрапват пластмасови безполезници като тази.

дядо стефчо

дядо стефчо 01.12.2022 7:30

Тази мастия смуче пръсти на крака и яде от под ноктите.

Гришо

Гришо 01.12.2022 12:02

Тоя дядо Стефчо май го е смукал целия

Кънчо

Кънчо 02.12.2022 10:23

Не разбирам защо тая пачавра се налага от медиите като пример за младите

Запознат

Запознат 11.12.2022 12:56

Тези не бяха семейство (той си е момиче, а "куклата Джулка" - страпонеса!