Джулиана Гани издаде пола на бебето и как не качва килограми по време на бременността СНИМКИ

Джулиана Гани издаде пола на бебето и как не качва килограми по време на бременността СНИМКИ

Втората бременноста на Джулиана Гани май няма да се различава много от първата, поне по отношение на качените от силиконката килограми - тема, която е от изключително значение за нея.

Още когато обявяваше щастливата новина, Гани натърти, че за половин година е качила едва 1,8 кг. За сравнение - при предишната си бременност тя бе наддала едва с 5 кг.

Бомба! Джулиана Гани показа корема, бременна е с второ СНИМКИ

За Джулиана това да остане слаба и секси, дори и бременна, очевидно е много важно. И за целта тя спазва нисковъглехидратен режим, с който хем предоставя всичко нужно на бебето си, хем държи кръвната си захар ниска, а и не качва допълнителни килограми.

Тайна сватба: Ето я Джулиана Гани като булка за трети път СНИМКА

Дали тунингованата блондинка ще надвиши 5-те допълнителни килограма от първата си бременност до края на втората, предстои да разберем.

Междувременно силиконката издаде, без да иска, пола на второто си дете. В отговор на поредния упрек в социалните мрежи, че е грозно синът й да е в прегръдките на друг мъж, при условие че си има баща, Джулиана отвърна, че е важно кой го гледа и се грижи за него. "Теодор обожава Давид, още повече, че е и баща на неговото братче", изпусна се тя./show.blitz.bg

 

Коментирай

9999

9999 26.09.2022 11:39

Пола е...квото дойде.

Браво

Браво 26.09.2022 11:57

Още едно с.игане....

Б А Б А    А Й Ш Е

Б А Б А А Й Ш Е 26.09.2022 19:37

Ма ти бременна ли си ма пача? Как фана през устата ма? И аз са мъча,ама не става.....

Много

Много 27.09.2022 8:58

проста куч.ка, а този е абсолютен идиот.