Бомба! Джулиана Гани показа корема, бременна е с второ! СНИМКИ

Бомба! Джулиана Гани показа корема, бременна е с второ! СНИМКИ

След като месеци наред Джулиана Гани увърташе дали е бременна с второто си дете, ето, че истината вече няма как да се скрие, независимо колко широки са дрехите. А както знаем силиконката обикновено е в оскъдно облекло и трудно би прикрила каквото и да е било.

Бебе номер две в живота на плеймейтката вече е факт и двамата с новия й приятел Теодор Гецов нямат първение да прегърнат първата си рожба. Новината съобщи самата Джулиана в Инстаграм профила си, където показа и колко голям корем има вече.

Тайна сватба: Ето я Джулиана Гани като булка за трети път СНИМКА

"Виждате двама, но скоро ще бъдем четирима! На Кръстовден небето се отваря и искрени желания се сбъдват. Миналата година дните около Кръстовден не бяха леки за мен, а промените в живота ми тепърва предстояха. Въпреки това не губех надежда и си пожелах голямо и щастливо семейство!", споделя Гани в мрежата.

От поста й става ясно още, че кара лека бременност. "До този момент съм качила 1 кг и 800 грама и изведнъж започнах да ям много пъпеш. Още мислим варианти за имена, защото се отказах да се казва Джулиана, ако е момиче, и Теодор ако е момче."

Прекалено! Джулиана Гани ляга под ножа за две нови корецкии СНИМКА

Освен новината за бременността си, Джулиана Гани не пропусна да опровергае и слуха, че двамата с Гецов са минали под венчилото, като заяви, че двамата не са нито женени, нито сгодени.

Припомняме, че това лято новият приятел на Джулката я придружи на кръщенето на първото й дете - малкият Давид. На събитието присъстваха, разбира се, и татко му Илиян Найденов, както и роднини, и приятели./show.blitz.bg

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 14.09.2022 13:33

Полицайчето е на хранилка при Джулка,но като го смени със следващия да се подготвя отсега да гледа дете сам.

Такива

Такива 15.09.2022 9:03

не бива да се размножават. Ама, нейсе.