Тайна сватба: Ето я Джулиана Гани като булка за трети път СНИМКА

Тайна сватба: Ето я Джулиана Гани като булка за трети път СНИМКА

Джулиана Гани е напът да бие рекорда по сватби на Благо Георгиев. Силиконката май е минала под венчило за трети път, издаде я скандална снимка в социалните мрежи. 

Пловдивчанката и полицаят Теодор много бързо са решили да се оженят и да се врекат във вярност един на друг. 

Плеймйетката пусна кадър в Инстаграм, на който е облечена с булчинска рокля, а на главата си има венче от цветя. Декорът отзад също издава, че става въпрос за сватбено тържество. Облеклото на полицая обаче не отговаря много на етикета за такова събитие, но пък знаем ли към каква мода клони вече днешната младеж. 

 

Твърде е вероятно кадърът да е част от нова фотосесия, с която искат да обявят новината, която вече не е новост за никого. А именно, че ще стават родители. "Нека бъдем любов,в този изпълнен със злоба свят!! Обичам те", пише под снимките тя. 

Запознати с личния живот на силиконката и новото й завоевание издават, че тя отново ще роди мъжка рожба. За всички е изненада, че този път пази в тайна такова знаково събитие в живота си, вероятно по настояване на бъдещия татко. 

Припомняме, че Джулка има зад гърба си четири годежа и две сватби. Ако наскоро е минала наистина под венчило с новия си приятел, то е напът да стигне Благо Джисъса по бройка сключени бракове./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Киро Промяната

Киро Промяната 12.09.2022 22:59

Мммм мирише си на циганско

Иван

Иван 13.09.2022 9:40

Ужас, вода, курва и ръжда, нямат спиране!

МРАЧКО

МРАЧКО 13.09.2022 16:58

БОЖЕ , ТОВА Е ГНУСОТИЯ , ХОРА ! ТАЯ МАЙНА СПИРКА НЯМА ! КАКВО ЛИ ТЪРСИ , И КАКВА ЛИ ЩЕ Е ЦЕНАТА НА ТОВА КОЕТО ЩЕ НАМЕРИ ?

Кофичка

Кофичка 13.09.2022 19:02

Егати разпоретината!

Маркиз

Маркиз 14.09.2022 9:08

Курвата си е курва

Колко

Колко 14.09.2022 23:19

Колко трябва да си глупав, за да си вземеш вмирисан на кисело, кафяв парцал, за да си го докараш вкъщи! КОЛКО ????

Джулиана Гани като булка за трети път

Джулиана Гани като булка за трети път 15.09.2022 9:33

И курва за пореден