Джуди Халваджиян с любопитни разкрития за убийството си! СНИМКИ

Джуди Халваджиян с любопитни разкрития за убийството си! СНИМКИ

Първи сезон на "Пътят на честта", чието повторение върви сега по Нова телевизия, предизвика небивал интерес в зрителите. В него участие взе и продуцентът Джуди Халваджиян и макар ролята му да бе епизодична, това, което му се случи в сериала, провокира серия от любопитни коментари в социалните мрежи.

Неговият герой беше бизнесмен, показно разстрелян, докато купува диамант от представители на ъндърграунд средите, а този епизод бе припомнен тези дни. Забелязахме, че веднага след края на серията, в мрежата отново закипя от култови реакции. Затова потърсихме Джуди Халваджиян, за да сподели, макар и със задна дата, как е реагирал на идеята да бъде убит на екран.

Джуди Халваджиян: Зуека е страшно разочарован, просто му писна!

"Ролята беше малка, но доста ефектна. Аз не съм актьор, но като гледам отзивите, явно добре съм се справил с тази задача. Като прочетох в началото, че героят ми ще бъде убит, го приех, поради факта, че нямаше как да отделя повече време за други снимачни дни. Казаха ми за тази роля буквално в последния момент. Това беше и моят актьорски дебют, но сега, като гледат, сигурно съжаляват, че са ми убили героя още преди година и половина“, сподели с усмивка Халваджиян, когото няма да видим във втори сезон по обясними причини, но защо пък не и в някоя друга продукция.

Големи обрати със сериала "Пътят на честта", става кримка СНИМКИ

Припомняме, че втори сезон на "Пътят на честта" стартира на 14 септември от 20 ч. в ефира на Нова телевизия./show.blitz.bg

Коментирай

Нина

Нина 01.09.2021 23:21

Ами,да,защо не...пък може и да се справи по-добре от някои артисти по образование...

гмхгмм

гмхгмм 02.09.2021 1:07

Арменска турска сапунка.

Аре ве

Аре ве 02.09.2021 8:54

Аз пък не мисля че се справи толкова добре, личеше си му че не е много на ти с актьорството леко фалшиво но той си знае че не е актьор така че няма проблем

мария

мария 02.09.2021 12:06

На мен филма много ми хареса.Може би това е най-сполучливото представяне на българската действителност през първите 10 години от прехода.Особено великолепната игра на Бонка,артистка ,която не познавахме на Димитър .Чакам с интерес продължението на филма.

Алито от София

Алито от София 02.09.2021 23:46

Какво да ви кажа, в телевизията едни и същи тъпанари и после някой и виновен що нямало интерес към българското

Алито от София

Алито от София 02.09.2021 23:47

Сами виждате че едни и същи тъпанари се въртят в телевизията, после нямало интерес към българското