logo

Големи обрати със сериала "Пътят на честта", става кримка СНИМКИ

Големи обрати със сериала "Пътят на честта", става кримка СНИМКИ

Хитовият сериал "Пътят на честта", излъчван в ефира на Нова тв, който бързо привлече зрителския интерес, ще изненада много феновете си със старта на новия сезон, защото се превръща в истинска кримка.

"Във втория сезон ще насочим вниманието си към това, което се случва в подземния свят, добавяйки нови елементи на криминален сериал. Със сигурност много хора отново ще преоткрият себе си в него, но в едни в различни и по-крайни аспекти. А аз се потапям с нови сили и ново вдъхновение в една вече по-уверена в себе си Кера", сподели актрисата Силвия Петкова, която феновете заобичаха като Кера.

Бате Енчо става лекар в "Пътят на честта" СНИМКА

"Пътят на честта" спечели зрителите с това, че действието в него е като извадено от живота. В него се справяме с едни трудности и други идват след това. Във втория сезон предизвикателствата за героите също ще се съвсем различни.

В новите епизоди Калоян ще бъде по-мъдър за нещата, които има да преживее и разкаже", коментира и Ивайло Захариев, който скача в костюма на бизнесмена Калоян Станков.

Втори сезон на "Пътят на честта" вече е факт СНИМКИ

Сценарият отново е поверен на творческия тандем Елена Иванова и Милена Фучеджиева, а режисьорския стол си поделят Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров – Роги, пише "Монитор".

Вторият сезон започва тази есен, а междувременно зрителите могат да си припомнят драматичните събития в живота на Кера и компания от 12 юли в 20 ч по NOVA. Епизодите ще бъдат излъчвани всеки делничен ден, като в понеделник и петък ще бъдат в двойна порция./show.blitz.bg

Коментирай