Бате Енчо става лекар в "Пътят на честта" СНИМКИ

Бате Енчо става лекар в "Пътят на честта" СНИМКИ

Актьорът Енчо Данаилов, популярен само като Бате Енчо, скоро ще блесне във втория сезон на драматичната сага "Пътят на честта", излъчвана в ефира на Нова телевизия.

63-годишният артист ще се превъплъти в ролята на лекар и много ще изненада зрителите с това, което ще направи, а сред първите му пациенти ще бъде не кой да е, а Галя Александрова – актрисата, влязла в култовия образ на властната свекърва Бонка.

Втори сезон на "Пътят на честта" вече е факт СНИМКИ

Именно Галя Александрова разкри за участието на Енчо, като сподели общ кадър с Енчо Данаилов, както е цялото име на актьора. На снимката двамата са усмихнати и доволни от свършената работа пред камера.

След грандиозния скандал в "Пътят на честта", Мариана и Плачков заживяха в Плевен

"Бате Енчо да внимава какво прави и само изпитани неща да пие, че Бонка сигурно още има от татула в двора", "Ужас, да не вземе да го умори", "Ей, тази е голяма, уникална актриса и персонаж", "Това ще бъде интересно", са само част от многобройните коментари в социалните мрежи.

В продължението на лентата ще видим звездите от първия сезон – Ивайло Захариев и Силвия Петкова. Един от основните герои – изигран от театралната и кинозвезда Веселин Плачков, няма да бъде част от актьорския състав. Причина за отлъчването му от продукцията е недоволството на жена му - певицата Мариана Попова, от споделените сцени с колежката му София Маринкова./show.blitz.bg

Коментирай

Коментар

Коментар 02.06.2021 17:04

Изключително слаб сериал с изключително слаби актьори.

prolet

prolet 02.06.2021 17:16

Ревността ще погуби Попова, Плачков добре си играеше рольята.

Byxaaaa

Byxaaaa 02.06.2021 17:58

Encho deseto taka go krasti ha v bloka navremeto. Qvno I toi e agent byxaaaa