Втори сезон на "Пътят на честта" вече е факт СНИМКИ

Втори сезон на "Пътят на честта" вече е факт СНИМКИ

Драматичният български сериал "Пътят на честта", който бързо провокира зрителския интерес, се завръща в родния тв ефир с още по-интригуващи и заплетени сюжетни линии! Това става ясно от скорошен пост на актрисата Силвия Петкова, която играе главна роля в поредицата на Нова телевизия.

Година и половина, след като бе излъчена и последната серия от първия сезон, клапата на следващия щраква отново, а изненадите за зрителите тепърва предстоят.

Силвия Петкова побесня заради подивели софиянци!

"Най-после да ви зарадвам с информация, скъпи приятели! Последни откраднати почивни дни преди началото на снимките на втори сезон в понеделник. Дочакахме! И всички много се вълнуваме", пише актрисата в профила си в социалните мрежи под свой кадър, заснет на фона на красив вътрешен басейн. И очаквано предизвика бурни вълнения сред последователите си.

Потрес! Милена Фучеджиева разкри нещо потресаващо за Веселин Плачков СНИМКИ

Последния уикенд актрисата изкара на спа в Сапарева баня. Там, по думите й, тя трябвало да научи репликите си за първите си сцени обратно на снимачната площадка. С това пък й помагал и синът й Сива.

Ивайло Захариев също вече е на терен. Той показа снимки от снимачната площадка в първите си минути обратно в образ за "Пътят на честта". "Първи дубъл на Втори сезон е заснет. Поехме по "Пътят на честта", написа актьорът. По думите му, новите епизоди ще направят премиерата си наесен./show.blitz.bg

Коментирай