Силвия Петкова побесня заради подивели софиянци!

Силвия Петкова побесня заради подивели софиянци!

Една от любимите актриси от сериала "Пътят на честта" Силвия Петкова избухна жестоко в профила си в социалните мрежи, а причината е повече от основателна и за съжаление все още безобразно актуална.

Чаровната актриса, която за кратко натрупа солидно количество нови фенове, след като пресъздаде много убедително героинята си Кера в хитовия сериал, едва се побира в кожата си от гняв заради всички, които не спазват правилата и се разхождат спокойно и безгрижно навън.

"Бълбукайте си... друго не остава... за тези от нас, дето сме си вкъщи... Почвам да влизам в доста странна фаза на яд... нерви... тъга... шизофрения... усещане, че съм най-големия балък... стоя си вкъщи 45 дни, а навън живота, чувам, си кипи... Аз също искам да изляза, да се разходя... имам и дете, и две кучета... и все пак - някакъв личен морал или дисциплина... ме спират да се поразцъкам.

Убийства, две отвличания и финал в "Пътят на честта" СНИМКИ

Да мина по любимите улички, да мина през любимите магазинчета... Има къде да отида и извън София, ама не го правя... Аз ли, по Дяволите, съм най-големия Балък?!?!? Нищо не разбирам вече... НИЩО! Та... за това... ние тук, вкъщи... си Бълбукаме... Друго нямаме какво...", пише Петкова, а коментарите под поста й са повече от показателни.

Бременната Луиза Григорова се разплака, а причината е потресаваща СНИМКА

Един от тях е на колежката й и приятелка Луиза Григорова-Макариев, който звучи така: "Разбирам те... и ние никъде не ходим, освен до магазина и аптеката и всеки път като изляза и като видя как навън няма нищо по-различно от преди, освен маските и ми става доста криво..."./show.blitz.bg

Коментирай

трай ма

трай ма 27.04.2020 23:09

ше те забележи Вожда и без да ръсиш малоумните си тъпотии. КОЙ ти е пречил да си разцъкваш гъза?

Stefania Eneva

Stefania Eneva 28.04.2020 23:26

В Пловдив е същото. Маската на брадата групи от хора на които ИЗОБЩО не им пука. Започна да ме е яд да ходя до магазина защото като ги гледам и се дразня на тях и на мен си. И АЗ се чувствам като голям балък .

Слависта

Слависта 28.04.2020 23:54

Тая коя беше

шефа

шефа 29.04.2020 8:18

Трай ма овца смотана,вземи се ограмоти малко преди да ръсиш тъпотии,ти явно си по проста и от Тиквата.

Лили

Лили 29.04.2020 17:45

Каква е тази актриса,тя има само диплома и нищо друго,пардон две кучета и дете.Ето защо ще си стоиш в къщи.

Stefania Eneva

Stefania Eneva 30.04.2020 13:51

Защо сте толкова груби бе хора ? От къде я извадихте тая злоба? Като плюете толкова по-добре ли ви СТАВА? Всеки има мнение и може да го изрази но по цивилизован начин! Тя го е направила цивилизовано за разлика от вас !