Джулиана Гани призна най-голямото си притеснение... СНИМКИ

Джулиана Гани призна най-голямото си притеснение... СНИМКИ

Джулиана Гани вече е много бременна и в очакване на своето първо дете. Щастливата новина тя успя да скрие цели 7 месеца, въпреки че е популярно лице и доста сериозна активност в социалните мрежи.

Стана ясно, че скоро силиконовата блондинка ще става майка не къде да е, а на сцената на новото шоу "Маскираният певец" пред многохилядна публика.

Шок! Бременната Джулиана Гани призна, че пие, за да... СНИМКИ

Оказа се, че именно Гани се крие зад маската на Коконата, но това, което сподели тя съвсем наскоро в компанията на бъдещия татко Илиян Найденов, определено развълнува последователите й.

Джулиана крие ужасен целулит СНИМКИ 18+

"Колкото ни е хубаво, толкова ни е и притеснено за това дали ще можем да се справим и дали ще бъдем подходящия пример за детето. И на двамата ни е за първи път", каза Джулиана в студиото на "Събуди се" по Нова тв.

Джулиана Гани стана за смях, крие тлъстинки с фотошоп СНИМКА 18+

"Аз нямам притеснения, по-скоро съм малко нетърпелив. Искам вече детето да е сред нас", пък допълни Илиян, който покрай своята бременна приятелка пише много вдъхновено следващата си книга, вероятно посветена отново на фитнес и здравословно хранене./show.blitz.bg

 

Коментирай