Джулиана Гани стана за смях, крие тлъстинки с фотошоп! (СНИМКА 18+)

Джулиана Гани стана за смях, крие тлъстинки с фотошоп! (СНИМКА 18+)

Джулиана Гани се оказа не толкова съвършена в извивките, колкото изглежда на фотосите, с които залива периодично социалните мрежи. Всъщност силиконката има тлъстинки, над които фотошоп денонощно се труди.

Феновете на тунингованата моделка я уличиха в заблуда и то по възможно най-елементарния начин, пише "Телеграф". Знойната силиконка май не е толкова знойна или поне перфектна, колкото се определя.

Истината за зъбите на Джулиана Гани

Малката Джулка се фука с поддържан външен вид, а същевременно споделя кадри как се храни и какви точно упражнения прави. Оказа се обаче, че има доста голяма заблуда в публикуваните от Джулиана кадри.

Диона се гаври жестоко с Джулиана Гани, Мегз, Кулагин и други (ВИДЕО)

Не за първи път Гани се излага с фотошопираните си кадри. Неотдавна, улисана в извайване на форми с програмата, тя така се бе увлякла, че остана без очи на снимката, което й навлече големи подигравки в публичното пространство.

Непознати лица разпространиха поредица от колажи на моделката, които включват снимки на моделката без фотошоп и обработени файлове. Разликите са налице, а най-видими са промените в извивките на корема на блондинката.

И както казахме, очевидно перфектните й форми в мрежата не се дължат толкова на тренировките, колкото на редовна намеса на фотошопа./show.blitz.bg

Коментирай