logo

Шок! Бременната Джулиана Гани призна, че пие, за да... СНИМКИ

Шок! Бременната Джулиана Гани призна, че пие, за да... СНИМКИ

Джулиана Гани е вече в напреднала бременност, но въпреки това остава вярна на страстта си да провокира по всевъзможни начини последователите си в социалната мрежа.

Силиконката призна в свое видео, че всеки ден пие за тонус, с което шокира мигновено виртуалните си познати. Става въпрос обаче само за половин чаша вино и нито капка повече.

"Да не си помислите, че съм алкохолик?! Просто ми трябва по половин чашка бяло вино всеки ден – ей така, за тонус", заяви Гани и въпреки нищожното количество алкохол, все пак изуми феновете си.

Джулиана крие ужасен целулит СНИМКИ 18+

В момента Джулиана е в седмия месец и е качила само 3 килограма, откакто е бременна, като това се дължи най-вече на начина, по който се храни, както и на тренировките във фитнеса, които все още не е спряла.

Бъдещата майка изтъква, че яде редовно пресни плодове и зеленчуци, както и други храни, с които си набавя жизненоважни за нея и бебето вещества.

Джулиана Гани стана за смях, крие тлъстинки с фотошоп! СНИМКА 18+

"При почти всички бременни жени се наблюдава дефицит на желязо, което води до нисък хемоглобин. Много често дори се налага бъдещите майки да го приемаме допълнително, като хранителна добавка.

Аз обаче се старая да си го набавям максимално много от храната и затова наблягам на храни, които го съдържат!", обяснява Джулка, споделяйки снимки на гъшия дроб с ягоди, който си е приготвила.

Припомняме, че Джулиана Гани обяви съвсем наскоро, че очаква дете. Направи го в шоуто "Маскираният певец", след като се наложи да си махне маската на Кокона. Полът на бебето обаче, все още се пази в строга тайна./show.blitz.bg

 

Коментирай