Дъщерята на Зуека остана по сутиен в... ВИДЕО

Дъщерята на Зуека остана по сутиен в... ВИДЕО

Ако досега дъщерята на Васил Василев - Зуека и Нина Димитрова не ви е изненадвала с визия в оскъдно облекло, ето, че и това е вече факт, при това достатъчно внушителен.

Девина Василева така се вживя в образа на лирическата героиня във видеото към песента "Phoenix" на група "Casual Threesome" от техния дебютен албум, че свали не само дрехите, а и задръжките от себе си.

Не е за вярване какво се случва с дъщерята на Зуека СНИМКИ

В клипа, който прилича повече на късометражен филм, Девина, която очевидно е наследила актьорския талант на родителите си, стои на ръба на висока сграда, между трамвайни релси, прави си снимки по сутиен и клин - каквито са модерни в социалните мрежи сред подрастващите, и пресъздава много убедително ситуацията.

Няма да повярвате какво забранява Зуека на сина си СНИМКА

Режисьор на клипа е Златан Деков, а песента на "Casual Threesome" спечели конкурса "Златна есен" на БНР през 2020 година, но видеото става факт сега. Двама от бандата - Иван Иванов и Никеца, са известни и с други проекти - Никеца е в главната роля в "Исус Христос Суперзвезда" на пловдивския театър, а Иван е сред финалистите на "Гласът на България"./show.blitz.bg