Дъщерята на Саня Армутлиева отива на "Евровизия"?

Дъщерята на Саня Армутлиева отива на "Евровизия"?

Талантливата Алма, която прави хит след хит, е най-вероятния представител на България за следващото издание на песенния конкурс "Евровизия" в Ротердам през май другата година.

16-годишната гласовита къдрокоска, която е копие на майка си Саня Армутлиева, бе одобрена за един от "подконкурсите" на "Евровизия" - OGAE Video Contest 2019 – състезание за видеоклипове, което се прави от официалните фен клубове на "Евровизия" и като нищо ще грабне и титулярното място.

Алма извади пореден хит след серия от закачки с румънски продуцент ВИДЕО

В него от името на България се състезава вторият сингъл в кариерата на тийнейджърката "Perfect", с който тя направи истински фурор и у нас, и по света, пише "Уикенд". Парчето тръгна дори по MTV и се превърна в истински триумф, какъвто не е застигал нито един друг певец в България.

Дъщерята на Саня Армутлиева - Алма: Тя е моята скала! ВИДЕО

Името на изпълнителя, който ще представи България на "Евровизия", ще бъде официално обявено на 25 ноември, съобщават от БНТ. Очаква се Алма, която има и английски адрес, да излезе на холандската сцена в дует с друг изпълнител, например Кристиан Костов, който вече има едно второ място на "Евровизия".

Тийн сензацията Дара: Много хора се правят на каквито не са, за да им обърна внимание!

Любопитна подробност е, че за мястото на Алма на предстоящата "Евровизия" се облизва и Дара и то през последните поне две години. Това лято тя даже е пътувала за Лондон, за да работи с продуцента Йоад Нево, който седи зад някои от проектите на звезди като Браян Адамс, "Дюран Дюран" и Дейв Геън от "Депеш мод"./show.blitz.bg

 

Коментирай