Алма извади пореден хит след серия от закачки с румънски продуцент ВИДЕО

Алма извади пореден хит след серия от закачки с румънски продуцент ВИДЕО

Буквално седмици след като взриви музикалното пространство с невероятния си хит "Perfect", който седя 16 последователни седмици № 1 в чарта за най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефир, както и активна ротация в плейлистите на музикалния гигант MTV, Алма вече е готова и с втори.

15-годишната дъщеря на Саня Армутлиева прави фурор след фурор и изглежда няма сила на света, която да я спре да постига успехи в кариерата си.

Дъщерята на Саня Армутлиева - Алма: Тя е моята скала! ВИДЕО

Поредният хит на къдрокосата чаровница носи заглавието "Don’t know" и тя отново е автор на по-голямата част от музиката и текста на парчето.

Любопитен факт е, че новата песен на тийнейджърката се ражда след поредица от закачки между нея и популярният румънски продуцент Крис Тарчеа – Monoir.

Той застава зад младото момиче още от самото начало, убеден в силата на таланта й. Между двамата се създава специална творческа химия и много чисто приятелство.

След като направили първия куплет на песента, Крис попитал Алма как иска да се казва парчето, а тя му отговорила с… "Don’t know" ("Не знам", б.а.) и понеже го повторила няколко пъти, веднага седнала на пианото и превърнала наглед смешната ситуация в неочаквано вдъхновение.

Така незнанието станало повод за много сполучливи музикални комбинации.

Освен в България, „Don"t Know” ще е приоритет в Полша, Русия, Гърция, Италия, Турция, Великобритания, Германия, Швейцария и Австрия.

В клипа към парчето Алма отново изглежда пленително, докато се разхожда в изоставен столичен квартал.

Тя преминава и през голям супермаркет, в който, за да се пресъздаде апокалиптичната обстановка, изсипали половин тон пръст и седем чувала с изсъхнали листа, които разпръснали навсякъде.

Режисьор на видеото отново е талантливият Димитрис Георгиев, който с удоволствие прави втора серия на историята на Алма./show.blitz.bg

 

Коментирай