Диляна Попова с тайна сватба на Царево? СНИМКИ

Диляна Попова с тайна сватба на Царево? СНИМКИ

Диляна Попова май се е омъжила тайно миналото лято и е казала "Да" на скромна церемония на плажа на родното Черноморие, а по-късно е сключила и църковен брак в Царево. Такава новина обикаля в момента активно публичното пространство.

Както вече стана ясно и от предишна наша публикация, новият съпруг на актрисата и манекенка е заможния ресторантьор Лъчезар Захариев, притежател на редица успешни заведения.

Диляна Попова заголи гръд пред камерата ВИДЕО 18+

С него Диляна се залюбила малко след окончателната си раздяла с Асен Блатечки. Всъщност, двамата се познавали отдавна, бизнесмена винаги е имал интерес към нея, но тя погледнала на ухажването му с други очи едва, след като се разделила завинаги с шавливия Блатечки.

"Диляна беше съкрушена, след като научи, че Блатечки системно й е изневерявал. Затова реши да сложи край на връзката им. Малко след това склони да излезе с Любо на вечеря. От тогава не са се разделяли. Той я прави щастлива", споделят близки на хубавицата, пише "Уикенд".

Блатечки призна истината за Диляна и секс чатове ли стоят в основата на раздялата им

Лъчезар Захариев е милионер, един от най-прочутите собственици на заведения. Допреди две години държеше хитовия "Баш Бар" на къмпинг "Градина", но заради проблем с концесионерите миналото лято хлопна кепенци. В момента стопанисва други 4 заведения, сред които е и ресторанта на някогашната резиденция на Бай Тошо в Приморско – "Перла". Негов съдружник е зетят на Стефан Софиянски – Лъчезар Йорданов, който е женен за голямата дъщеря на бившия столичен кмет Елена.

Захариев е и председател на Българската асоциация на заведенията и като такъв непрекъснато гостува в различни тв предавания. Заедно с неизтребимия Ричард Алибегов, той е един от основните агитатори за намаляването на данъчната ставка на заведенията от 20% на 9% - не че това свали цените в кръчмите...

Диляна Попова пак развихри страстите, този път е във... ВИДЕО

Въпреки че вече са семейни, Диляна и Лъчезар Йорданов се опитват да запазят в тайна отношенията си. Преди той да се появи в живота на моделката, тя имаше връзка с Асен Блатечки, на когото роди и син, а преди това през годините  и с музиканта Дичо, подземния бос Христофорос Аманатидис-Таки, пилота Георги Танев и др.

Въпреки че никога не е обичала да коментира личния си живот, тези дни синеоката брюнетка все пак отрече пред столично издание да е минала под венчилото с новия си любим или да е правила тайна сватба. Поне засега.../show.blitz.bg

 

Коментирай

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 30.05.2022 15:17

Омъжила се за него, защото е хубавец, а не защото е богат! Лисугер некъф.

ТАТО

ТАТО 30.05.2022 16:05

......имаше връзки с музиканта Дичо, подземния бос Христофорос Аманатидис-Таки, пилота Георги Танев и др.Не, тя не е кур@а,тя е властелинът на пръстените!

комбайнер

комбайнер 30.05.2022 16:09

на тая отдавна й се дръпна водата.. грозотия!

Гларус

Гларус 30.05.2022 16:11

Този милионер няма ли пари да си купи друга чантичка, ами с това китайче от Илиенци,

MOLI

MOLI 30.05.2022 16:34

АКТРИСА И МАНЕКЕНКА?????????????МОЛЯ,ТЕ ЗАТОВА ФИЛМИТЕ НИ СА ТАКИВА,НЕРДЕ ТАЗИ ,НЕРДЕ ЕВРОТО,ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ!!!!!!!!!!!!!!!!

Греда

Греда 31.05.2022 19:46

Не знам кой е човекът на снимката с Диляна, но със сигурност не е Лъчезар Захариев. Журналистите както винаги са в час.