Блатечки призна истината за Диляна и секс чатове ли стоят в основата на раздялата им

Блатечки призна истината за Диляна и секс чатове ли стоят в основата на раздялата им

Актьорът Асен Блатечки най-накрая развърза езика и призна за раздялата с Диляна Попова. Той е обстоен и категоричен за причините, които са довели до този развой на нещата. 

В свое интервю той разкри дали след Диляна има друга жена до себе си и има ли шанс отново да се съберат с Диляна, след като се разделят за четвърти път. 

„Нямам жена до себе си”, обяви Блатечки. Актьорът е категоричен, че този път раздялата между двамата е окончателна и няма никакъв шанс отново да бъдат семейство, въпреки че имат син, който е едва в първи клас.

Диляна Попова пак развихри страстите, този път е във... ВИДЕО

„3-4 пъти сме се разделяли с Диляна и след това сме се събирали отново. Веднъж като се счупи една стомна, после и да лепиш... От две години не сме заедно с Диляна, но както казах отношенията ни са чудесни”, казва Блатечки пред „Уикенд”.  

Той е категоричен, че и с първата си жена има прекрасни отношения. Двамата имат дъщеря, която учи в Лондон. ”Постоянно виждам децата, няма как да е иначе. Дъщеря ми учи архитектура в Лондон, но когато е в България, всеки ден сме заедно. Със сина ми също се виждам непрекъснато”, твърди актьорът, който не изключва възможността да има още деца.

Той отрича връзката му с манекенката да се е разпаднала заради любовни чатове с по-млади жени и определя публикациите като абсурдни. ”Причината да не сме заедно е съвършено различна, а и двамата сме разделени от много време, а не отскоро”./show.blitz.bg