Диляна Попова има нов мъж! Ето кой е той

Диляна Попова има нов мъж! Ето кой е той

След окончателната раздяла с Асен Блатечки, моделката Диляна Попова заживя с един от най-желаните ергени у нас – ресторантьора Лъчезар Захариев, пише Галерия. 
 

Заедно с тях е и синът й Борил, който е от връзката й с актьора. Момчето се разбира прекрасно с новия приятел на майка си, който го отрупва със скъпи подаръци, но често гостува и в дома на татко си.

Борил сега завърши първи клас в Музикалното училище и тренира джиуджицу, като вече има няколко медала от турнири.

Цяло лято ще прекара на плаж „Перла“ до Приморско, където заведение стопанисва гаджето на Диляна. Допреди две години Лъчезар държеше хитовия „Баш Бара“ на къмпинг Градина, но заради проблем с концесионерите миналото лято хлопна кепенци.

Любопитното е, че негов съдружник е зетят на Стефан Софиянски – Лъчезар Йорданов, който е женен за голямата дъщеря на бившия столичен кмет Елена. Захариев е и председател на Българската асоциация на заведенията.

Двамата с Диляна се запознават на морето малко след като тя прекратява отношенията си с Блатечки. От две години те не са заедно, но твърдят, че се разбират чудесно.

Той отрича връзката му с манекенката да се е разпаднала заради любовни чатове с млади жени и определи публикациите за абсурдни.

Асен засега няма нова жена до себе си. Новият на Диляна е далеч по-състоятелен от актьора, шофира мощен звяр БМВ и угажда на всички прищевки на любимата си и на сина й Борил.

Диляна и Асен дълго време бяха в обтегнати отношения и се виждаха само заради Борил, а моделката потъна в депресия и призна, че минава през най-тежкия период в живота си.
 

По-рано двамата дори крояха планове за второ дете, но страстта им угасна и прекратиха връзката си завинаги./show.blitz.bg

 

Коментирай

Hali Galli

Hali Galli 25.05.2022 9:40

Защо няма снимка на Лъчезар Захариев? Хората ще си помислят, че изглежда ужасно и че тя е с него само заради парите!

Един

Един 25.05.2022 16:11

За черните му очи ще да е...

Roko

Roko 26.05.2022 0:12

Ясно, човека стопанисва заведение, но Диляна ще мие ли чинии и ще сервира ли в името на любовта?

Туй

Туй 26.05.2022 0:23

Боли ма ХУЯ за кучката...

Туй

Туй 26.05.2022 0:23

Боли ма ХУЯ за кучката...

Димитрова

Димитрова 26.05.2022 18:21

Хубавица! Късмет!!!

Иван

Иван 26.05.2022 21:13

Кво ми дреме. Местя го.

Рак

Рак 26.05.2022 21:15

Тоятъпресторантьор ще отглежда чужди деца. Страшен Хитрец. Взел си крава с теле.

LUCA

LUCA 26.05.2022 22:01

Защо заминавате България с такива личности?.Това ли е елита на нацията?Много жалко, постоянно четем за някакви посредствени изпълнители, които извън България биха имали завидни успехи в селското стопанство.Жалко!