logo

Дария Симеонова се изпусна за наркотиците в "Под прикритие" СНИМКИ

Дария Симеонова се изпусна за наркотиците в "Под прикритие" СНИМКИ

Актрисата Дария Симеонова разкри какви са наркотците, които се смъркаха в хитовия крими сериал "Под прикритие", който отново се излъчва в национален ефир.

Оказва се, че това, което предизвика за нула време масово вниманието, всъщност са хомеопатични лекарства, стрити до образуване на бяла прах, имитираща наркотик.

Изненада! Дария Симеонова и Димо Алексиев се събраха отново СНИМКА

"В "Под прикритие" имах възможността да работя с велики актьори. Не е тайна, че бях много притеснена. Ако има нов сезон - бих участвала. Ще ви издам една тайна - всички наркотични вещества, които се употребяваха в сериала, всъщност бяха хомеопатични лекарства, стрити на прах", сподели актрисата с последователите си в социалните мрежи.

Звезда от "Откраднат живот" се показа без грим СНИМКА

Припомняме, че "Под прикритие" започна да се снима през 2011-та и се превърна в истински хит, а актьорите, взели участие в лентта, носят прякорите си и до днес, пише "Телеграф".

Потрес! Михаил Билалов стана мафиот ВИДЕО

Трудно някой може да не свърже Михаил Билалов с Джаро или Мариан Вълев с Куката. Този четвъртък Нова телевизия пуска четвърти сезон на сериала с нов и не по-малко заплетен сюжет./show.blitz.bg

Коментирай

Ченгела

Ченгела 15.01.2021 1:45

Те искат и безплатна служебна дрога да им дават. Тарикати.

гхгйг

гхгйг 15.01.2021 1:47

Не само това. Пистолетите бяха дървени, колите от шперплат, жените бяха мъжки и бандитите бяха големи мухлевци в този некадърен филм.