Потрес! Михаил Билалов стана мафиот ВИДЕО

Потрес! Михаил Билалов стана мафиот ВИДЕО

Михаил Билалов се върна към прословутото си мафиотско минало от хитовия сериал "Под прикритие", където се вихреше в образа на ъндърграунд боса Джаро.

Актьорът отново е в центъра на мафията - с димяща пура в дясната ръка и пачки евро, затиснати под левия лакът, а причината за всичко това е факта, че той стана главен герой в черно-бяло мафиотско видео.

Ето как Михаил Билалов се промъкна през КПП

"Има време за всяко нещо - време за цвете и време за бухалка; време за власт и време за затвор; време за хайвер и време за сухари; време за анцуг и време за смокинг; време да се мълчи и време да се говори", казва Билалов пред камерата на Антон Бакарски и многозначително повдига вежда, докато на масата пред него се търкалят чипове за рулетка, гилзи, белезници и револвер.

Клипът, режисиран от Виктор Божинов, е тийзър към първия комедиен моноспектакъл на Билалов "Бум-Бум. Малка нощна музика за мафиот и оркестър", в който актьорът, познат от малкия екран, киното и театъра, влиза в ролята на ексцентричен подземен бос, който анализира бурния си живот извън закона и прави аутопсия на объркания съвременен свят.

Трус в БНТ! Михаил Билалов хвърли истинска бомба след уволнението си...

Няма такова чудо! Млада дама скъса нервите на Билалов! СНИМКИ

Премиерата на моноспектакъла е на 4 декември в НДК от 20:00 часа, а специално място на сцената в зала 3 ще заеме и "Ангел Заберски бенд". Билетите са в продажба на касите на Билетния център на НДК и онлайн на tickets.ndk.bg., а онези които вече са закупили своите билети за обявената през май дата, то те важат без презаверка./show.blitz.bg
 

Коментирай

Fire BG

Fire BG 19.10.2020 8:31

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/