logo

Дара Екимова показа гаджето си СНИМКА

Дара Екимова показа гаджето си СНИМКА

Дара Екимова показа кой е мъжът, успял да спечели сърцето й с много любопитен статус в профила си в социалните мрежи. Младата певица е била в компанията на приятеля си за празниците.

И ако доскоро изпълнителката на "Война" криеше от любопитни погледи момчето, с което вече живее под един покрив, то това вече не е така. Двамата се щракнаха от едно от най-магичните места в България - Рупите.

Дара Екимова с неочакван политически коментар. Поиска да... СНИМКА

На екскурзията до селцето, в което прекарва последните си години петричката пророчица Ванга, Дара е с гаджето си, с което са заедно отдавна. Името му е Денис Симеонов, както става ясно и от негов коментар под поста на певицата.

Дара Екимова заслепи с красота за абитуриентския си бал СНИМКИ

Любопитен факт е, че и майката на Дара, Ива Екимова, е коментирала снимката, макар и с няколко емоджита, така че можем да твърдим, че тя одобрява избора на дъщеря си./show.blitz.bg

Коментирай

ako q plu6ti ka4estveno

ako q plu6ti ka4estveno 10.05.2021 14:29

da sa vzemat mladite

кошмари на трезво

кошмари на трезво 10.05.2021 22:17

Кобилката е изрисувана ама не фели, като я видиш сутрин без грим и с дебелите бутове с целулита, ще се разревеш от ужас, тя ще цвили, дъртата ще те нарита, такива ми ти работи те чакат

Република

Република 11.05.2021 9:27

Мушморок.

Monika

Monika 11.05.2021 15:06

Дара през доста такива ще минеш ,докато откриеш човека. Не бързай да се обвързваш!Не ти подхожда,поне на пръв поглед.Може да е стойностен,но някак скован изглежда. Мъжът за теб би трябвало да те е претиснал и да не те пуска от прегръдките си в преносен смисъл, не да е тиранин.

monika

monika 11.05.2021 15:07

прИтиснал*